Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kilo alımı durdu...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkilo alımı durdu...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kilo alımı durdu...
    Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 12:32
mrb hocam 5 aylık 2.800gr dogan kızım bugun dr kontrole götürdük kilo hiç almamış gecen ay 6 kiloydu hala 6 kilo zaten ilk 2-3 ay 1kilo aldı sonra 800 400 giderek düştü kilo alımı.dr mama deneyelım dedi anne sütünden sonra 90cc ver dedi emzirdim vermeye çalıştım fakat midesi bulandı pek istemedi aç olsa istemez mi şaşırdım kaldım hocam( nedir bu durum ne yapmalıyım ne olur yardım edin.)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 20:35
Mamayi teklif ettiginizde, almiyorsa, sadece anne sutune devam edin. Yapabileceginiz bir sey yok, devam edin.
Yukarı Dön
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 21:39
hocam aptamil aldık mamadan mı diyecegim ama verdigimde midesi kalkıyo peki hocam neden hiç almamış olabilir gelişimine bi zarar olurmu cok endişe ediyorum kilo almamasına sebebler var mıdır sadece doymamasımıdır sebeb hiç almazsa ne olur lütfen beni aydınlatırmısınız teşekkür ederim hocam Cry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 21:48
1- Zaten; 2800 dogan bir cocuk.
2- Her cocuk ayni sekilde kilo almaz.
3- Gerek sizler, gerek doktorlarin gobekleri catlasa, o cocuk, kolay kolay kilo almaz. Biraz zahmetli buyuyecek, olusumu boyle.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2014 Saat 10:30
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.