|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 12:32 |
mrb hocam 5 aylık 2.800gr dogan kızım bugun dr kontrole götürdük kilo hiç almamış gecen ay 6 kiloydu hala 6 kilo zaten ilk 2-3 ay 1kilo aldı sonra 800 400 giderek düştü kilo alımı.dr mama deneyelım dedi anne sütünden sonra 90cc ver dedi emzirdim vermeye çalıştım fakat midesi bulandı pek istemedi aç olsa istemez mi şaşırdım kaldım hocam( nedir bu durum ne yapmalıyım ne olur yardım edin.)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mamayi teklif ettiginizde, almiyorsa, sadece anne sutune devam edin. Yapabileceginiz bir sey yok, devam edin.
|
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aptamil aldık mamadan mı diyecegim ama verdigimde midesi kalkıyo peki hocam neden hiç almamış olabilir gelişimine bi zarar olurmu cok endişe ediyorum kilo almamasına sebebler var mıdır sadece doymamasımıdır sebeb hiç almazsa ne olur lütfen beni aydınlatırmısınız teşekkür ederim hocam
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Zaten; 2800 dogan bir cocuk.
2- Her cocuk ayni sekilde kilo almaz. 3- Gerek sizler, gerek doktorlarin gobekleri catlasa, o cocuk, kolay kolay kilo almaz. Biraz zahmetli buyuyecek, olusumu boyle. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2014 Saat 10:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|