|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 11:57 |
Degerli hocam biraz önce saglık bakanlıgindan geldigini söyleyen.. iki hemsire cocuklarımin çocuk felci aşısı olması gerektigini söyledi...drumuza sormadan yaptiramam dedim yolladım...sorup gün icinde saglik ocagin da yaptirin dediler...ne yapalım hocam konuyla ilgili eski mailleri de kontrol ettim bulamadim...siz nederseniz o...
11/05/2009 14/07/2011 dogum tarihleri Düzenleyen KUZEY&MİRA - 09 Haz 2014 Saat 11:58 |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son 2-3 gunku maillere bakin. HERGUN en az 1 kisi ayni suali soruyor..
|
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Hocam ben eski kullanıcıyım. size soru sormadan önce o degerli vaktinizi bosuna calmamak adına geri dönük arama yaparım hep...cvabınızdan sonra da çok arastirdim ana konuyla ilgili cevaplı bir soru bulamadım..son 2_3günlük mailler genel de su çiçegiyle alakalı...ben mi bulamıyorum acaba
![]() ![]() ![]() |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Moderator....IMDATT!!
Nerede bu yazilar!! |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuç olarak bende eski maillerden bakım ama konu yok. Benimde kizlarim 2011 ve 2012 doğumlu yaptıracak mıyım bugün son
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ister yaptiri, ister yaptirmayin.. Cocuklariniz zatan asililar. 5'li karmalarin icinde "Poilo" asilari vardir..
Bu sekil asilamalara ve boyle panik havasina , evvelce hic asi kullanilmayan ulkelerde gerek olur.. Demekki, (bunlara gore)senelerden beri yapilan "polio" asilari bir ise yaramiyormus.. Isin dogrusu, bu gocmenler daha sinirdan girerlerken asilarinin yaplmasi idi.. Her iste oldugu gibi, "istim arkadan gelsin" metodu ile aha iste boyle halledilir. "Is bilmeyen cavuslar, doner ...... avuclar" |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam 2-3 günlük maillerde yok ama daha öncesinde vermiş olduğunuz cevaplar mevcut. Arkadaşlar; bu sorunun cevabı aylık ya da günlük olarak değişmeyeceğine ve Kadir Hocamız her zaman aynı yanıtı vereceğine göre lütfen eski maillerde arama yapınız... Eski maillerde arama yapmak için; http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|