|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2014 Saat 09:16 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tertemiz bir dil.... Antibiyotiklik bir durum YOK... Doktor iyi salamis...Birde; "Rhino-Farenjit" ha!!! Ne diyeyim..
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dilini ben pasmi diye dusundum dr diline bisey dememisti, gece atesi olunca ilk dilini konrol ettim bana oyle geldi herhalde
hocam rhino farenjit ne demek tam oalrak, dr her gittigimizde rhino farenjit yaziyor saglik karnesine ben onu grip oalrak algiliyorum ama tam anlami o deildir herhalde :) bide az once kustu oglum,sabhtan beri bisey yemedi diye biraz zorladim benim hatamdan mi ççikardi hastalikdan mi onu bilmiyorum maalesef .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun ve Bogazin beraber iltihaplanmasi.. Yerseniz...Hic bir ozelligi yoktur.
|
|
![]() |
|
verdigi ilaçlari almiyorum zaten hocam, krup oksurugune benzetmistim oksurugunu ama dr krup deil dedi bos yere gdiip gelmis olduk
![]() hocam artik oglum oksurmeye ba$ladiginda in$alalh atesi çikar diyorum vallahi,iki saat atesi olunca uçuncu gun hafiliyor grip ,haftasina bisey kalmiyor , hersey sizin dediginiz gibi oluyor yani , bugun oksurugumuz çokk azz kizim da ayni hatta o ateslenmeden 3 gunde bitiriyor hastaligi ![]() ama ben dogduklarinndan beri sizin sozunuzden çikmadim meyvasini topluyorum simdi :) sayenizde , çok saolun varolun .. Düzenleyen MaRaL - 06 Haz 2014 Saat 21:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Simdi anladinizmi niye diger doktorlar benim gibi calismiyorlar. O zaman hasta daha az geliyor.
Doktorlugun esas vazifesi; "koruyucu Hekimliktir"... ama, kim anlayacak, kim idrak edecek.. VEDE, kimler takdir edecek!! Turkiye gibi, "Ilac yazdirmak" icin doktora gidenler, bu tip doktorlugu begenmiyorlar.. |
|
![]() |
|
aynen oyle hocam, yalniz bi kuçuk bi degisiklik var bizim evin dr u sizin vekaletinizle ben oluyorum :)) koruyucu hekim anne
![]() saglik karnesine bakdim kizim bi konjuktiovit için gitmi$ dr bu sene bide grip a$isi için oglumda grip a$isi ve krup için gitmi$ eylulden beri .. Düzenleyen MaRaL - 07 Haz 2014 Saat 12:49 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normali bu zaten.. Benim eski hastalarim bilirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|