|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İNLEME?????Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 11:27 |
|
Hocam mrb. 4.5aylık kızım dogdugundan beridir uykusunda inliyo ilk zamanlar daha çok oluyodu şimdilerde ara ara oluyo.DR.götürdüm inliyo dedigimde bana cevabı şu oldu;OLABİLİR ,GAZI VARDIR ,BİR YERİ AGRIYORDUR.ve ben o odayı başına yıkmamak için kendimi zor tuttum ogün bu gündür birdaha dr.götürmedim.böyle bir durumda muane nasıl olmalıdır hangi tetkikleri istemelidir.?kızımdaki bu durum normal midir?^OLABİLİRMİ^?????
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 12:02 |
|
EGER;
1- Kilosu; 7.6kg ve ustu ise, 2- Akcigerlerinde bir hastalik yoksa, 3- Kalp hastasi degilse, 4- Barsaklarinda bir problem yoksa, ancak ondan sonra, "Normal" denilebilir. |
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 14:50 |
|
hocam DR.sadece baktı( genel durumu iyi görünüyor dedi).kızım yeni dogdugu zaman kalbine bakıldı,cigerlerinin rötgeni çekildi.bir şey çıkmamıştı fakat yeni dogdugu dönemde ishal olmuştu tahlil yaptıramamıştık.o günlerden kalma bi rahatsızlık olabilirmi ?kızım 2.800 dogdu.mayıs 25de 6kiloydu hocam mayıs 25 itibari ilede 4.ayımızı doldurduk ama şu an durumumuz iyi.(ara ara inleme dışında).önereceginiz birşey var mıdır hocam vaktinizi aldıgım için çok özürdilerim.tşk ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 12:33 |
|
Bir sey gerekmez, Kucuk dogdugu icin, Akcigerleri tam gelismadigi icin olabilir, yapilacak bir sey yok, zamanla duzelir.
|
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 14:12 |
|
mrb hocam çok özür dileyerek;dün size inleme ile ilgili sorum olmuştu size yazdıkdan sonra kızım kaka yaptı kakasında sümüksü ve çok hafif kırmızı şeyler vardı.siz cigerler,kalbi yada bagırsaklarında sorun olabilir demiştiniz ben bagırsaklarından şüpheleniyorum; 1.hocam kızım emerken ve normalde karnından sesler geliyo önceleri gazdan diye düşünüyordum fakat şimdi onu aştık çok şükür
2.bugün ayagımda sallarken duydum karnından sanki su şişesini sallarsın nasıl ses çıkar onun gibi lop lop ses çıkıyordu 3.sürekli uyku modunda uykusunda cok fazla kalkıyo çok uyanıyo tam olarak deliksiz uyumuyo sürekli uyumak istiyor. bütün bunların nedini bagırsak olabilirmi hocam ????teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 14:15 |
|
Hastalik degil, biraz fazla yemis, ondan..
|
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 14:30 |
|
yani tahlile dr.gerek yok diyorsunuz hocam allah sizden razı olsun iyiki tanımışım sizi.kimin bebegi çocugu varsa sizi şiddetle tavsiye ediyorum çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|