|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 22:16 |
Kadir hocam merhaba;
8 aylık oğlum 5 ayına kadar gayet güzel emzik emiyordu fakat sonra bıraktı şimdi alt dudağını emiyor uykusu geldiğinde, yeni uyandığında emiyor elimle düzelttiğiimde ağlıyor.Bu dudağnı sarkıtırmı dudak yapısını bozarmı ne yapmamız gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum hocam.Allah sizden razı olsun iyiki varsınız. Birde başka güveneceğimiz kimse olmadığı için size sormak istedim.Soya lestini nedir.İnternette araştırdım saçma şeyler çıkıyor milupa mamalarının içinde GDO haberlerinden sonra bu çıktı.Tv de doktor soya lestini varsa gdo ddemektir dedi ve pirinç ununun içinde de var tereddütte kaldım ne yapmalıyız. Düzenleyen ömer mirza - 01 Haz 2014 Saat 22:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Merak etmeyin, dudagi sarkmaz.. Neyse, o olur.. Eger oyle bir durum olsa idi, butun "Kepce Kulaklilarda", kulaklari Japon yapistirici ile yapistitilirdi, 7-8 ayda, kepce kulak duzelirdi..
2- Soya lesitin'i, bitkilerden elde edilen bir maddedir. GDO ile alakasi yoktur.Her bitkide vardir. GDO, yeni bir islem degildir.. Insanlar her zaman bitkilerin genetigini degistirmislerdir. Genetigi ile oynamasalardi, butun; Limon-Portakal agaclari, Turunc seklinde kalirdi. Kiraza, Visne geni sokulmasa idi, "Napolyon Kiraz" yiyemezdiniz. Eskinin 'cirtlak' kirazlarina talim ederdiniz. Seftali diye bir meyva olmazdi. BU konuda kopartilan yaygaralar, tamamen, "Politiktir" takmayin kafaniza, bunada alisacaksiniz.. BT-Pamugu, icindeki, "Bacillus Thrungensis" bakteri geni sayesinde, tarim ilacina gerek olmadan yetistirilen bir pamuktur..Tarim ilacli pamukmu istersiniz, yoksa bu pamugumu kullanmak istersiniz!! Veya birakin bocekler yesin, hic pamuk kullanmayin. Alisacaksiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Haz 2014 Saat 11:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|