|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2014 Saat 15:49 |
Hocam benim kızım 7 ay2 haftalık oldu ve kızımın
ek gidayla pek arası yok sabahları kahvaltıda yumurta sarısı tam olarak veriyorum ama sevmiyor yogurtlar karistirirsam yiyor.beyaz peynir ceviz findik bir tanede bebe biskuvisi yiyor ardindanda emiyor ben kizima özel birşey yapmıyorum kendi yemeklerimizden veriyorlarum(fakat tussuz yemiyor) Yoğurdu ve peyniri çok seviyor kızım sadece emiyor ve yiyecekleri taneli yiyebiliyor meyveyide kendisi yiyor ezmeden veriyorum kilomuz 8500 grm etrafımdaki herkez aç kaldığını düşünüyor ben memnunum ve kizimi zorlamak istiyorum ve sütüm yeterli Birde hocam 3 aydan fazla oldu kızımın boyu 66 hiç uzamadi Demir damlasini pekmezle karıştırıp veriyorum (10 damla) devit 3 konusunda da kararsızım çünkü kizimi hergün ikindin guneslendiriyorum vermeyi istemiyorum. Kizima balık haşlanmış olarak veriyorum etide özellikle kırmızı eti iki dişimiz var ve rahaikla çiğniyor. Ve son olarak çilek portakal domates yedirmemde bir sakınca var mı.doğum kilomuz 3350 grm 49 cm şimdiden canı gönülden teşekkür esiyorum Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 30 May 2014 Saat 15:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
700gram fazlasi var.. Sizin oralarda herhalde, sisman hanimlar revacda..
Anne sutu oldugunda, oncelikle anne sutu verilir, yer kalirsa digger gidalar verilir ve ilk verilecek ek gidalar, "kutu sutleri" dir.. Eski mailleri okuyun, cok genis bir sekilde anlattim. Bilhassa; "Alt Forum" yazilarini okuyun. Bu yasta Demir kullanmaniz SAKINCALIDIR...Eski mailleri okuyun. Dvit; her halu-kar'da hergun, gunde 5 damla vermeniz SARTTIR... Her turlu meyvayi yiyebilir. |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Teşekkürler hocam 5.ayda demir ilacını verdiler ama artık kullanmayacam
Önerilerinizi dinleyeceğim.hocam benim kızımın sağ yanağını ve ayağı diğer tarafa göre sis birde kızımın disleri için zymaflour kullanabilirmiyim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-Sislikler icin, mukayeseli, resim gerekir.
2- Zymafluor kullanmaniz cok iyi olur ama kisa kadar piyasada olmayacak diye laf ortalikta dolasiyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 02 Haz 2014 Saat 04:04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
İnşallah yanlı yuklememisimdir hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 02 Haz 2014 Saat 02:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam biz yanagi ve ayağı için iki tane
dr gösterdik biri iki ay sonra duzelmesse gel demişti iki ay sonra gittik dr gececegini nörolojik birşey olmadığını söyledi sisligin çok az olduğunu söyledi diğer dr ise geçmeyeceğini bazı bebeklerde bir tarafın farklı olamasinin normal olduğunu buna alismamiz gerektiğini söyledi birde bu şişlik daima değil belli aralıklarla çok şişiyor ve dogdugundan beri var.biz pek farketmemistik dışarı ciktigimizda her gören yanaginin sis olduğunu söylüyordu böyle olunca bizde korktuk ve size danışmak istedim Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 01 Haz 2014 Saat 16:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|