|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2014 Saat 08:37 |
hocam merhaba oğlum ikibuçuk yaşında dün parkta oynarken elinin içi çok az kanamıştı sildim pek fazla önemsemedim sonra bu sabah eli için çok ağlıyordu kabarmış sararmıştı bizik yerleri bende hemen batıcon sürdüm (dün akşam eline kolonyada dökmüştüm) furacin sürdüm ve betafixle kapattım bu gece şehir dışına çıkacağız gittiğimiz yerde sorun yaşamak istemiyorum yapmam gereken başka bir şey varmı acaba çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krem, yarayi sulandirir. Tek basina Batticon yeterlidir.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1696 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok teşekkür ederim allah razı olsun betafixle kapatmaya devam edeyimmi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde hocam parmağı şişmiş gibi duruyor ve kızarık bunlar normalmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kaptigindan, sismis gibi durur.. Eger ciddi bir kizariklik ve sislik varsa, agizdan Antibiyotik bile gerekebilir...
Aug...tin200 (70ml) den; gunde 2xi olcek(5ml) baslayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|