|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
e-c-e ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 01:43 |
Merhaba Kadir bey,kızım 7 yaşında,20 kg 126 cm. yüksek ateş ve kulak ağrısı ile gittiğimiz Dr ant. Vermişti kullandık maalesef ve malumunuz geçmedi geçmeyince 3 hafta boyunca zyrtek ve nasonex burun spreyi verdi bu ilaçları 5 gündür kullanıyoruz fakat orta kulakla ilgili tüm yazılarınızı okudum şuan bu ilaçları bırakıp hemen yarın iliadin damlaya geçebilirmiyiz bu arada telefon testini yaptım sorun yok ama gün içerisinde evde ve özellikle dışarıdaysak sesimi duyurmakta çok zorlanıyorum.okula gidiyor öğleden sonra bile okula gidip serum fiz. Damlatıyorum.deniz sezonu açılınca bir sıkıntı kalmayacağını biliyorum fakat bu sefer kulak sıkıntımız çok üzün sürdü.hergün banyo yaptırmakta yararlı olacakmıdır?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.5 kilo eksigi var..9cm boy FAZLASI OLMASI, iyi beslenip, cok kudurdugunu ve et tutmadigini gosterir, bosverin ugrasmayin. Etini-sutunu muntazam alsin, gerisi onemli degildir.
EGER; Antibiyotik ve Nasonex denilen kortizonlu ilaci kullanip, virusleri yaydi iseniz, tabiiki hastalik uzun surecek.. Zaten bu ilaclarin bu sira ile verilmeleride, yapilan uc-kagidi cok guzel anlatiyor.. Gene iyilesmedi diye gitmeniz isteniyor.. Tekrar gittiginizde ise, size: Geniz eti-bademcik ve tup takma ameliyati yavsiye edilecek... Butun maksat, bu ilaclarla size bezdirip, ameliyata ikna etmektir... YERSENIZ... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2014 Saat 09:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|