|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 12:11 |
Merhaba hocam kolay gelsin. Oğlum 25 aylik geceleri 2 3 saatte bir uyanıyor bazen daha bile fazla mama yapıyorum minimum 30 maksimum 90 cc içip uykuya devam ediyor.
Gündüz yedikleri ilemi alakali gece bu kadar sık uyanmak merak ediyorum. Gündüz az mı yiyor da geceleri açığı tamamlıyor yada alışkanlık? 7 8 arasi uyanir hicbirsey yemez icmez 9.30 10 arası ya omlet ya peynirli yumurta yer ekmeksiz. 12 12.30 arası gunluk süt içer 200 cc uyur, 2 gibi uyanir. 15.30 16 arası 1 1.5 dilim ekmekle çorba içer yada yoğurtla pilav yer yada evde ne varsa. 17 18 arası gene ya çorba ya yemek yer yada evde ne varsa. Aralarda süt dilimi kek cubuk kraker misir peynir kupleri meyve gibi abur cubur yer veyahut yemez. 20.30 21 arası 200 cc günlük Süt içer uyur. Gündüz beslenmesi az mı? O sebeple mi gece bu kadar çok uyanıyor ya da bir problem mi var? Millet uyku annesi olabilir kulak iltihabı olabilir vs diyor bir Dr götürmedim size danışmak istedim. Gece çayı falan mı versem acaba? Eger mama yapmamam çığlık çığlığı ağlar biberon emzik gibi de kullanıyor sanırım çünkü çok az iciyor sütü. Kilosu 3 ay önce götürdüğünüz 13.5 boy 90 cm di suan bilmiyorim Teşekkürler simdiden
Düzenleyen lagrima - 20 May 2014 Saat 12:14 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7cm boy, 1.5kg da agirlik fazlasi var... Cocuk, daha ne YESIN!!!! Dusun yakasindan, 600ml sutunu iciyorsa, ortalama gunde 1 kofte kadar etli gida yiyorsa, fazla ilismeyin, ve en muhimi; ASLA zorlamayin.
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç zorlanmıyorum 1 kez ağzını açmaza kaldırıyor um. Gece uyanmasi başka sebepten o zaman
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Susadigi icin olmasin!!! Cok yedigi icin, garibimin "ici yaniyordur"....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|