Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeme + uyku (suzluk)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYeme + uyku (suzluk)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeme + uyku (suzluk)
    Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 12:11
Merhaba hocam kolay gelsin. Oğlum 25 aylik geceleri 2 3 saatte bir uyanıyor bazen daha bile fazla mama yapıyorum minimum 30 maksimum 90 cc içip uykuya devam ediyor.
Gündüz yedikleri ilemi alakali gece bu kadar sık uyanmak merak ediyorum. Gündüz az mı yiyor da geceleri açığı tamamlıyor yada alışkanlık? 
7 8 arasi uyanir hicbirsey yemez icmez 9.30 10 arası ya omlet ya peynirli yumurta yer ekmeksiz.
12 12.30 arası gunluk süt içer 200 cc uyur, 2 gibi uyanir.
15.30 16 arası 1 1.5 dilim ekmekle çorba içer yada yoğurtla pilav yer yada evde ne varsa.
17 18 arası gene ya çorba ya yemek yer yada evde ne varsa.
Aralarda süt dilimi kek cubuk kraker misir peynir kupleri meyve gibi abur cubur yer veyahut yemez.
20.30 21 arası 200 cc günlük Süt içer uyur.
Gündüz beslenmesi az mı?  O sebeple mi gece bu kadar çok uyanıyor ya da bir problem mi var? Millet uyku annesi olabilir kulak iltihabı olabilir vs diyor bir Dr götürmedim size danışmak istedim.
Gece çayı falan mı versem acaba? Eger mama yapmamam çığlık çığlığı ağlar biberon emzik gibi de kullanıyor sanırım çünkü çok az iciyor sütü. 
Kilosu 3 ay önce götürdüğünüz 13.5 boy 90 cm di suan bilmiyorim
Teşekkürler simdiden

Düzenleyen lagrima - 20 May 2014 Saat 12:14
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 13:35
7cm boy, 1.5kg da agirlik fazlasi var... Cocuk, daha ne YESIN!!!! Dusun yakasindan, 600ml sutunu iciyorsa, ortalama gunde 1 kofte kadar etli gida yiyorsa, fazla ilismeyin, ve en muhimi; ASLA zorlamayin.
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lagrima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 16:42
Hiç zorlanmıyorum 1 kez ağzını açmaza kaldırıyor um.  Gece uyanmasi başka sebepten o zaman
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 10:52
Susadigi icin olmasin!!! Cok yedigi icin, garibimin "ici yaniyordur"....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.