|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ntugban ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 18:01 |
Merhaba;
Bebeğim 4300 kg ve 50 cm olarak dünyaya geldi. hastaneden çıktığımızda 4100 grdı. ilk ay bebeğim 1200 gr aldı. 2. ay itibari ile kusma ve huysuzlukları başladı ve 600 gr aldı. 3. ay kusma sorunu iyice arttı ve sürekli ağlayan kızım sadece 400 gr aldı. 3. ayın sonunda drumuzu değiştirdik ve yeni doktorumuz idrar tahlillerinin de temiz çıkması ile laktazm ve motilium verdi. Ben sadece laktazmı kullandım ve 4. ayın son 15 gununde 400 gr kılo aldı. beşinci ayda artık çok mutlu, hiç kusmayan, düzenli uyuyan ve düzenli kaka yapan bir bebeğe sahiptim. ancak doktor kontrolune gittimizde bebeğimin gene 400 gr aldığını gördük. bebeğimin bu ayda diş kaşıntıları iyice arttı bazen emerken bile elini ağzına sokuyor yada beni ısırıyo .Doktorumuz kusması olmamasına karşın bebeğime gene motilium verdi, bunu kullanmam gerçekten gerekli mi? bebeğim 5 ayda 65 cm boy uzunluğuna ulaştı. doktorumuz bebeğimde süt alerjisi olabileceğini söyledi (hiç bir tetkik yapılmadı) ve öbür ay diyete başlayabileğini söyledi. Bu ay için ek gıdaya başlamamı söyledi ama benim anne sütünü bırakır diye korkum var açıkcası. Ne yapmalıyım bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.....
Düzenleyen ntugban - 25 Nis 2014 Saat 18:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: Verilen hicbir ilaci kullanmayin...
5 aylik kilosu: 7kg ve ustu ise, hicbir probleminiz yok demektir.. Buyu:2cm fazla.. Yolunda gitmeyen, hicbir seyi yok, o doktorun butun gayesi size "mama" baslatip, Mama firmasina taahhut ettigi kontenjani doldurmaktir.. Anne sutune devam, eger anne sutu az geliyorsa, zaten 4. aydan sonra, "kutu sutu" kullanabiliyorsunuz... Zaten bu zamane doktorlarinin baska bir halt bildikleri YOK... Her bir halt;ALLEJI!!!! Sakin soylediklerinin hicbirine inanmayin...Memeye aynen devam ediyorsunuz, sutunuzun azaldigindan suphe ederseniz, "kutu sutu" deniyorsunuz... Sut aleyhinde soylenelerin tamami, UC-KAGITCI MAMA firmalarinin uydurmalaridir... Mama alacak parasi olmayan, binlerce fakir aile ne halt edecek, dusunen yok... ONDAN SONRADA, SORARLAR: "Niye bu millet, sade suya pirinc unu kullaniyor?" diye... Eski mailleri ve Alt Forum yazilarini mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
ntugban ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben de ilaç kullanma taraftarı değildim zaten, bir uzman görüşü almak içimi rahatlattı. Çok teşekkür ederim. Sütle ilgili sorunum olduğunu sanmıyorum çünkü kızım her bir emişimde bir göğsü 10 dk emiyor, diğer göğüse hiç geçmiyor. İki saat sonra gene acıkıyor bu sefer de emmediği göğsü veriyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Harika... VE aynen devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|