Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - biz çok  sansliyiz hocam ..(geniz eti,bademcik)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbiz çok sansliyiz hocam ..(geniz eti,bademcik)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: biz çok sansliyiz hocam ..(geniz eti,bademcik)
    Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 21:52
merhaba  hocam
bugun eltim 2.5 yasindaki çocugunun hem geniz etini hem bademcigini aldirdi :(
biseyde soylenmiyor 2 ozel dr a gosterdim deyip çikiyolar i$in içinden  ..  2 deil 200 une gosterse nolaackki hepsi kasap niyetli oldukdan sonra :(

çocuga acidim ama elimden bisey gelmedi ..
ben gecenlerde konu açmi$tim kizim sayenizde geniz eti ameliyatindan kurtuldu ve artik horlamiyor kendilginden geçti diye , 6 yasina yaklasti..
hep soyluyorum yine soyluycem iyiki varsiniz,hep bizimle olursunuz  ve size daha daha çokkkk aileler ulasabilir in$allah ..  Sleepy
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2014 Saat 01:16
Yazik olmus cocuga... Bogazina; nefes tubu sokulan bir cocukta, bedemcik ve geniz etini nasil almislar hayret (calisacak yer kalmaz)!!! Kesin lokal anestezi ile, canli-canli aldilar..
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2014 Saat 15:42
genel anetsezi olmu$ hocam, burnundan kan geliyordu diyor annesi ameluyattdan ilk çikdiginda, her ameliyat olanda kan olurmuki yoksa kuçuklerdemi oluyor

hiç bisey yemiyormu$ çocuk,ate$i varmi$ dunden beri , dr yemezse atesii çikar demi$ hatta, hocam yemekle atesin ne alakasi var ben anlamadim bu isi :(
, dr 5 gun zor geçecek hepsi normal demi$ :((

bu çocuk SIK ateslenip bogaz enfeksiyon oluyor bahanesiyle kesilip biçilmi$ti zaten :(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 04:11
Yedikleri KAZIK, hayirli-ugurlu olsun.. Olan cocuga oldu.. Yemek yememekle, ates arasinda bir baglanti yoktur.. Neresinden uyduruyor ise... O parcalanan bogaz ile zor yemek yer, sadece; pipet ile, "soguk sut" icirsinler..
ATESDEN KORKARSANIZ, SONU ISTE BOYLE OLUR...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 11:03
saolun hocam .. tam ibretlik  oldular, burdan okuyan anne babalar bari ameliyat ettirmeseler çocuklarini :(
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 20:12
hocam hala atesi varmi$ çocugun ..  yarin kontrole gidecekler in$alalh igne vermez o insafsiz dr
butun ki$ boyunca surekli antibiyotik kullanilmi$  igneler ba$ta olmak uzere .. antibiyorigi çok atesleniyor diye evrmi$ler, ameliyatida çok antibiyotikden korumak için yapmi$lar,dr un senaryosuna gore çocugun artik bogaz enfesiyonu olup atesi çkmayacak , ilaçda kullanmami$ oalack, ah ben olucamki o doktorun karsisisndaaa Tongue
 korku filmi  senaryosu gibi :(

bugun 4 gun oldu çocuk hala çok zor çorba içiyor atesi de devam ediyormu$ ..  sut yogurt peynir yemiyor mu$ sevmedigi için :(
hastane enfeksiyonu falan olurmuki :( ameliyatdan sonra ba$layip 4 gun devam eden ates neye israet hocam :(

Düzenleyen MaRaL - 18 Nis 2014 Saat 20:12
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 20:15
ameliyatdan bi sure once atesi oldugu için 6 igne  yemi$ hocam çocuk,igne sonunda  kontrolde ates du$mu$ amelyata  karar verilmi$, yani bunlarin hepsi 1-2 haftada oluyor maximum ..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 21:05
Bu yastaki atesli hastaliklar; VIRAL oldugundan, Antibiyotikler, ASLA tesir etmezler.. Mutlaka bir kan sayimi yapilmistir... Bir baksinlar, bukadar atese ragmen; WBC(Lokosit) degerinin dusuk oldugunu gorecekler.
Bu yasta WBC ust siniri: 15.5 dur. Dikkat etsinler, namussuz laboratuvar cocuk WBC degeri yanina, "Eriskin" Referans degerini (WBC:11) yazip sizi aldatmaya calisabilir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.