|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 21:52 |
merhaba hocam
bugun eltim 2.5 yasindaki çocugunun hem geniz etini hem bademcigini aldirdi :( biseyde soylenmiyor 2 ozel dr a gosterdim deyip çikiyolar i$in içinden .. 2 deil 200 une gosterse nolaackki hepsi kasap niyetli oldukdan sonra :( çocuga acidim ama elimden bisey gelmedi .. ben gecenlerde konu açmi$tim kizim sayenizde geniz eti ameliyatindan kurtuldu ve artik horlamiyor kendilginden geçti diye , 6 yasina yaklasti.. hep soyluyorum yine soyluycem iyiki varsiniz,hep bizimle olursunuz ve size daha daha çokkkk aileler ulasabilir in$allah .. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazik olmus cocuga... Bogazina; nefes tubu sokulan bir cocukta, bedemcik ve geniz etini nasil almislar hayret (calisacak yer kalmaz)!!! Kesin lokal anestezi ile, canli-canli aldilar..
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genel anetsezi olmu$ hocam, burnundan kan geliyordu diyor annesi ameluyattdan ilk çikdiginda, her ameliyat olanda kan olurmuki yoksa kuçuklerdemi oluyor
hiç bisey yemiyormu$ çocuk,ate$i varmi$ dunden beri , dr yemezse atesii çikar demi$ hatta, hocam yemekle atesin ne alakasi var ben anlamadim bu isi :( , dr 5 gun zor geçecek hepsi normal demi$ :(( bu çocuk SIK ateslenip bogaz enfeksiyon oluyor bahanesiyle kesilip biçilmi$ti zaten :( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yedikleri KAZIK, hayirli-ugurlu olsun.. Olan cocuga oldu.. Yemek yememekle, ates arasinda bir baglanti yoktur.. Neresinden uyduruyor ise... O parcalanan bogaz ile zor yemek yer, sadece; pipet ile, "soguk sut" icirsinler..
ATESDEN KORKARSANIZ, SONU ISTE BOYLE OLUR... |
|
![]() |
|
saolun hocam .. tam ibretlik oldular, burdan okuyan anne babalar bari ameliyat ettirmeseler çocuklarini :(
|
|
![]() |
|
hocam hala atesi varmi$ çocugun .. yarin kontrole gidecekler in$alalh igne vermez o insafsiz dr
butun ki$ boyunca surekli antibiyotik kullanilmi$ igneler ba$ta olmak uzere .. antibiyorigi çok atesleniyor diye evrmi$ler, ameliyatida çok antibiyotikden korumak için yapmi$lar,dr un senaryosuna gore çocugun artik bogaz enfesiyonu olup atesi çkmayacak , ilaçda kullanmami$ oalack, ah ben olucamki o doktorun karsisisndaaa ![]() korku filmi senaryosu gibi :( bugun 4 gun oldu çocuk hala çok zor çorba içiyor atesi de devam ediyormu$ .. sut yogurt peynir yemiyor mu$ sevmedigi için :( hastane enfeksiyonu falan olurmuki :( ameliyatdan sonra ba$layip 4 gun devam eden ates neye israet hocam :( Düzenleyen MaRaL - 18 Nis 2014 Saat 20:12 |
|
![]() |
|
ameliyatdan bi sure once atesi oldugu için 6 igne yemi$ hocam çocuk,igne sonunda kontrolde ates du$mu$ amelyata karar verilmi$, yani bunlarin hepsi 1-2 haftada oluyor maximum ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yastaki atesli hastaliklar; VIRAL oldugundan, Antibiyotikler, ASLA tesir etmezler.. Mutlaka bir kan sayimi yapilmistir... Bir baksinlar, bukadar atese ragmen; WBC(Lokosit) degerinin dusuk oldugunu gorecekler.
Bu yasta WBC ust siniri: 15.5 dur. Dikkat etsinler, namussuz laboratuvar cocuk WBC degeri yanina, "Eriskin" Referans degerini (WBC:11) yazip sizi aldatmaya calisabilir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|