|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugbayardim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbayardim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 23:50 |
hocam merhabalar 5 yaşındaki oğlumu 3 ayrı doktora götürdük zaten genetiğindede olan yarı düztaban teşhisi kondu.zıplamıyo hoplamıyo ve çabuk yoruluyo .doktorlar önleme ayakkabıya gerek yok dedi.doğrumu söyledi.elimden bişey geliyosa yapmak istiyorum.siz ne dersiniz??
|
|
tugbayardim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret, namuslu ve bilgili bir doktormus, dogrusunu soylemis...Cok kosturun, ziplatin.. Hatta, ip atlatin.
|
|
![]() |
|
tugbayardim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbayardim
hocam zaten sorun zıplamaması hoplamaması hantal kilolu yinede hergün bi tur koşturuyorum apt çevresinde tabanlık alsam ?bi arkadaş öyle yaptıda.
|
|
tugbayardim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabanlik; sadece, gorunumu duzeltir, hicbir seyi TEDAVI edemez... Yerseniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|