|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 12:30 |
hocam mrb dün kızımı çocuk hastalıkları ve kardiyoloji dr u var ona götürdüm . interatrial septum sekundum bölgede 5 mm lik soldan sağa şantı olan defekt mevcuttur. trikuspid kapak normal görünümdedir, kapaktan 12 mmHg yetersizlik mevcuttur. suprasternal incelemede ince patent duktus arteriyosus ait mevcuttur. çocuk bu muayene sırasında hiç durmadı renkli doplerle bakıldı. 3-4 yaşında kontrol ettirin dedi. sonra da dediki bazen bu delik kapanmaz bazı hastalıklarda da ii olur. hatta kalbi bazı hastalıklarda biz deleriz. dedi. şimdi bnm çocuğumun kalbi mi delik. benim ne yapmam gerekir. yarım yamalak bişi anlattı muayene ücreti olarak 150 lira verdik ama hiç bişi anlamadık. bu arada çocuğumu burun kanaması nedeniyle götürmüştük. gelmişken bide kalbine bakıym dedi dr. ben hiç bişi anlamadım hocam bilgilendirirseniz çok sevinirim. kızım 17 aylık 10 kg. teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada d vit kullanıyoruz dedim. kullanmayın d vitamini yoğurt yiyen bi çocuğun d vitaminine ihtiyacı olmaz. çok kullanım halinde kireçlenme olabilir dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
550TL alan var, siz gene ucuz kurtulmussunuz...
sizin cocugunuzun; 100gram agirlik fazlasi var... Kalbinde sorun olan cocuklarda ise; DAIMA, gelisme geriligi olur, soylenenlerin hicbirine kulak asmayin, tekrar kontrollere filan goturmeyin, 1 yasindan sonra, gunluk Dvit kullanmak pratik degildir. Elinizdekini bitirin ve o gun bir Ampul Dvit3 icirin. HER SENE TEKRARLAYIN... Yogurt ve Dvit hakkinda,soyledigi "aptalca" beyanlara cevap bile vermeye degmez, aptalin teki... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Nis 2014 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalbi delik mi peki çocuğumun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki var..AMA, hastalik sayilacak kadar bile degil, zira gelismesi iyi....
17 aydan beri kac defa doktor gormustur... Hicbiridemi olan bir 'deligi' farkedemedi??? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|