|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 15:04 |
Hocam merhaba,
Sizi çok geç buldum ![]() ocak sonu sağ kulağı ağrıdığı için dr.a gittik orta kulak ilt.,,aug.kullandık geçti, şubat sonu sol kulak ağrısıyla sabaha kadar uyumayıp tkrar dr.umuza,fakat 2 kulak zarı da temiz dedi, fakat 3 gün sora bi baktım az duyuyor hemen bir prof.a;geniz eti büyümesi+sıvı birikmesi yine aug., 10 gün kullandık, 10.günbaşka bir dr.a agyrolverdi(gümüş nitrat) 10ar damla 2 burnuna da 5 kez bunu yaptım:( sonra bıraktım.. en sonunda İzmir in en iyi(!) KBB cisinden randevu yine antibiyotik geniz eti alınacak+bademcikler+tüp!!!! VE İŞTE O AKŞAM SİZİ BULDUM!! anitibyotiği sudafedi faregl hepsini attım,eşim şokta bugün 5. günümüz ilaçsız,ilk 3 gün ,illiadin,2gün s.f.,cold mix---3 gündür balgamlı kusuyor öksürürken okula göndermiyorum--iyi gidiyor değil mi??kulağı da hala az duyuyor,göz kapakları şiş biraz bu ay 1000 lira gibi dr.a para harcadık,size getirmek için tel.açtım ABD deymişsiniz, bu parayla uçak bileti alırdık:)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zararin neresinden donulse, kardir...
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. O SARLATAN doktorlardan uzak durun.. 3.5 yasinda, el kadar cocuga AMELIYAT YAPILMAZ.. Bana eski uylerin yazdiklarindan edindigim tecrubeye gore, size ameliyatta ne yapacaklarini anlatayim.. Bu kadar kucuk cocukta geniz eti+bademcik ameliyati icin gerekli alet-edavat, agiz icinde rahat calismaya mani oldugu icin, sadece kulaklarina "Tup takacaklar", sonrada, ameliyattan cikinca, size "-Efendim, cocugunuz, Anesti icin musait degildi, hafif bir enfeksiyonu vardi, geniz eti ve Bademcik ameliyatlarini 6 ay sonra yapalim, cocuk iyilesmis olur-" diyerek, sizi cocuk kandirir gibi kandiracaklar.. Bu namussuzlarin, semtine bile ugramayin. |
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Çok teşekkürler,
umarım birkaç güne iyileşir, yazın da hergün denize girer zaten, böyle atlatırız diye umuyorum.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
yalnız neredeyse hiçbirşey yemiyor, öksürdükten sonra da arasıra balgam kusmaya başladı,
bunlar da normaldir değil mi? tşk..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grib, bu sekilde iyilesir. Bol sicak buhar ve banyo iyi gelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
çocuğum iyileşti, siz olmasaydınız 2. verilen antibiyotiği de kullanıp bitirecektik ve geçmeyince ameliyat olmasına karar verecektik çok yüksek ihtimal!!
çok çok teşekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecmis olsun... Okumaya devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|