Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz eti+kulak+öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz eti+kulak+öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilaysarisaman Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geniz eti+kulak+öksürük
    Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 15:04
Hocam merhaba,

Sizi çok geç buldumCry kızım 3,5 yaşında,Ekim ayında kreşe başladı,tabii hep hasta,
ocak sonu sağ kulağı ağrıdığı için dr.a gittik orta kulak ilt.,,aug.kullandık geçti,
şubat sonu sol kulak ağrısıyla sabaha kadar uyumayıp tkrar dr.umuza,fakat 2 kulak zarı da temiz dedi,
fakat 3 gün sora bi baktım az duyuyor hemen bir prof.a;geniz eti büyümesi+sıvı birikmesi yine aug.,
10 gün kullandık, 10.günbaşka bir dr.a agyrolverdi(gümüş nitrat) 10ar damla 2 burnuna da 5 kez bunu yaptım:( sonra bıraktım.. en sonunda İzmir in en iyi(!) KBB cisinden randevu yine antibiyotik geniz eti alınacak+bademcikler+tüp!!!!
VE İŞTE O AKŞAM SİZİ BULDUM!! anitibyotiği sudafedi faregl hepsini attım,eşim şokta
bugün 5. günümüz ilaçsız,ilk 3 gün ,illiadin,2gün s.f.,cold mix---3 gündür balgamlı kusuyor öksürürken
okula göndermiyorum--iyi gidiyor değil mi??kulağı da hala az duyuyor,göz kapakları şiş biraz

bu ay 1000 lira gibi dr.a para harcadık,size getirmek için tel.açtım
ABD deymişsiniz, bu parayla uçak bileti alırdık:)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 03:57
Zararin neresinden donulse, kardir...
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. O SARLATAN doktorlardan uzak durun.. 3.5 yasinda, el kadar cocuga AMELIYAT YAPILMAZ..
Bana eski uylerin yazdiklarindan edindigim tecrubeye gore, size ameliyatta ne yapacaklarini anlatayim.. Bu kadar kucuk cocukta geniz eti+bademcik ameliyati icin gerekli alet-edavat, agiz icinde rahat calismaya mani oldugu icin, sadece kulaklarina "Tup takacaklar", sonrada, ameliyattan cikinca, size "-Efendim, cocugunuz, Anesti icin musait degildi, hafif bir enfeksiyonu vardi, geniz eti ve Bademcik ameliyatlarini 6 ay sonra yapalim, cocuk iyilesmis olur-" diyerek, sizi cocuk kandirir gibi kandiracaklar..
Bu namussuzlarin, semtine bile ugramayin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 08:40
Çok teşekkürler,

umarım birkaç güne iyileşir, yazın da hergün denize girer zaten,
böyle atlatırız diye umuyorum..

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 15:48
yalnız neredeyse hiçbirşey yemiyor, öksürdükten sonra da arasıra balgam kusmaya başladı,
bunlar da normaldir değil mi? tşk..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 21:30
Grib, bu sekilde iyilesir. Bol sicak buhar ve banyo iyi gelir.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 12:41
çocuğum iyileşti, siz olmasaydınız 2. verilen antibiyotiği de kullanıp bitirecektik ve geçmeyince ameliyat olmasına karar verecektik çok yüksek ihtimal!!
çok çok teşekkürler..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 22:29
Gecmis olsun... Okumaya devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.