Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sorularım (Grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsorularım (Grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 319
Mesajın Direkt Linki Konu: sorularım (Grip)
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2014 Saat 10:27
Hocam öncelikle bıkmadan usanmadan bizlere yok gösterdiğiniz için çok teşekkürler. Benim size sormak istediğim bir konu var, eşim ve oğlum ile ilgili hafta başından beri sorularıma sabırla cevap veriyorsunuz çok sağolun. Hocam bahsettiğim gibi evdekiler hasta bende pazartesi günü bacak ve bel ağrısı oldu, akşamına sıtmalandım ardından bolca terledim ve açıldım bir şeyim kalmadı. zaten bu süreçten önce de tuzlu su ile burun temizliği tıkandığı durumlarda otrivine, boğazım acıdığında da tantum sprey sıkmıştım.boğazımda yapışkan bir balgam oluyor tükürüyorum. onun dışında arada hapşırıyorum ve bugün burnum akmaya başladı. sümkürüken kulaklarım da ötüyor. ayrıca bu genzimdeki akıntı hasta olmadığım zamanlarda da oluyor arada, bazen yediklerim mi etkiliyor diye düşünüyorum. Yalnız evdekiler de hastalık şiddetli öksürük, vücut ağrısı ve ateş yapmıştı. Benim öksürüğüm olmadı ama 2 ay öncede grip olduğumda hatta size de yazmıştım o zamanda öksürük olmadan ağzımdan nefes aldığımda  ıslık sesi gibi bir hırıltı oluyordu. dün geceden beri bende yine o ses başladı. özellikle çok derin nefes aldığımda hatta esnediğimde ıslık sesi gibi ötüyor. hatta dün akşamdan beri sol göğsümün altında ağrı değil de bir acı oluyor ara ara. belki bununla alakalı bir şey değildir. ama benim bu hırıltım neden oluyor acaba? bu sabah sıcak su buharı da yaptım. ardından öksürtmeye çalıştım kendimi sanki öksürsem o hırıltı gidecekmiş gibi. öksürünce de nefes borum yandı ve sanki ağzıma balgam tadı geldi. bu grip değil de farklı bir durum mu? ekstra yapılması gereken birşey var mı? yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Düzenleyen gul78 - 03 Oca 2014 Saat 11:36
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2014 Saat 18:50
Grip geciriyorsunuz.. Aynen devam. Ayrica; sicak-buharli banyo da iyi gelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.