|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2013 Saat 11:09 |
![]() ![]() ![]() hocam oğlum 1.5 yaşında sürekli düşüyor içe doğru bastığından şüpheleniyorum bazı resimler gönderdim umarım işe yarar
ne yapmamız lazım
iyiki varsınız çok teşekkürler
Düzenleyen Gamze - 17 Haz 2013 Saat 12:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() |
Ayak veya bacaklarda bir problem yok. Diz-Ayak bileği arasındaki kavis normaldir ve çocuğun anne karnındaki oturuş pozisyonu ile ilgilidir. O gördüğünüz eğrilikler zamanla kendiliğinden düzelirler. sürekli düşmesi; ayak veya bacaktaki kusurdan değil, beyindeki "denge merkezinin" henüz tam gelişmemiş olmasından dolayıdır. Buda normal bir durumdur ve zamanla kendiliğinden düzelecektir, bir şey yapmanıza veya tedavi ettirmenize gerek yoktur.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() |
hocam allah sizden razı olsun
hafta içi doktora götürecektik
iyiki varsınız ve biz okuyucular için bulunmaz bir nimetsiniz
sizi sevioruz
kendinize iyi bakın
sağlıkla kalın
|
|
![]() |
|
![]() |
hocam tekrar merhaba oğlum bugün tekrar parkta düştü dudadığının içi patladı ve dudağının dışında sıyrık var çok kanadı hocam aynı yaş grubundan daha dudağını patlatanı görmedim bizimki sürekli evde parkta düşüyor evdeki düşüşlerde idare ediyoruzda dışarıda parkta taşa vurduğu için biryerleri patlatıp duruyor bu denge merkezi ne zaman gelişir acaba parka çıkartmaya korkuyorum ablası ısrar etmese parka çıkmayacağım o kadar korktum artık
hocam ne yapmam yada yapmamam lazım
lütfen yardımcı olun
eşimde sürekli çocuğa bakamıyorsun düşüp duruyor diyor parktata sürekli peşindeyim ama yinede oluyor
sağlıkla kalın teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() |
Bazı çocuklar bu şekilde, biraz sakar olabiliyorlar. Hatta Anadolu da, böyle çocukların ayağına ip bağlayıp, Cuma namazından ilk çıkan kimseye bu ipi kestirirler. Buna; "Köstek kestirme" merasimi denir. Bunların hiçbirine gerek yoktur, kendiliğinden zaman içinde düzelecek.
|
|
![]() |
|
![]() |
hocam çokteşekür ederim ama şu anda çok üzgünüm sizede ağlayarak yazıyorum oğlumun dudağının ortası balon gibi şiş ve burun ile dudak arası kanamıştı sıyrılmıştı oraya batıcon sürdüm iz kalacakmı yada ne yapmam lazım
isterseniz resim yükleyebilirim
çok sağolun
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, hiç iz kalmadan iyileşecek. Sadece deri kısmına, Batticon sürün. Dudağın "Ruj sürülen kısmına " ve ağız içine hiçbir şey yapmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|