Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusmukta kan!!! Acil!!d
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKusmukta kan!!! Acil!!d

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ulkeryildizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: Kusmukta kan!!! Acil!!d
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2013 Saat 23:59
Hocam merhabalar,
Bebegim 5 aylik. Daha once de 2 kere yakasinda tukuruguyle birlikte bir pembelik gordum ama elleri surekli agzinda ve tirnaklar jilet gibi malum. Tirnaklariyla agzinin icini yaraladigini dusundum ve cok ustunde durmadim. Ama bugun kusmugunda sanki eski kan gibi kahverengi birseyler gordum. Bugun kemirsin diye eline biraz sertce bir ekmek vermistim. Bu sefer de ekmekle agzini yaraladi desem ekmegi vereli 5-6 saat oldu. Gerci dedigim gibi eski kan gibiydi rengi. Ama panik oldum tabii :( Oyle asiri bir kusmasi yok, keyfi yerinde, kilo ve boy ust sinirlarda, sadece anne sutuyle besleniyor. Sizce endiselenmeli miyim? Daha once de yazmistim Kanadadayim ve cocuk doktorundan randevu almaya kalksam en az 1 ay sonraya verirler. Acile gitsem en az 10 saat bekletirler. Gereksiz yere bebegimin hirpalanmasini da istemiyorum. Size cok guveniyorum. Cevabinizi bekliyorum. Simdiden cok cok tesekkurler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118364
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2013 Saat 02:54
Genel durumu iyi ise, guzel, kuvvetli emiyor ise, onemli bir sey degildir, merak etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.