Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hala mukuslu kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhala mukuslu kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehracan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Konu: hala mukuslu kaka
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2013 Saat 13:07
Hocam iyi günler. size daha önce de bahsettiğim mukuslu yeşil kaka; öneriniz doğrultusunda emzirme araları açılarak altın sarısı renge döndü 3-4 gündür. ancak mukus bir türlü geçmiyor. sebebini çok merak ediyorum. ne zaman normal kaka görünümüne ulaşacak. bebeğimin bağırsaklarına zarar gelecek endişesini taşıyorum.
 Hocam bir diğer sorum ise bebeğim emzirme aralarını açtıktan sonra- ki daha önce sık emziriyordum- elini hatta parmaklarını emzik niyetine emiyor. aç kaldığını düşündürüyor bana. malesef emzik tutmadığı için de günlük hayatı biraz zorlaştırıyor haliyle. kısacası ellerini emmesinin bir zararı var mı?

Değerli hocam kıymetli vaktinizden ayırıp cevap verebilirseniz çok memnun olurum. Sağlıklı günler .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119225
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2013 Saat 19:29
Merak etmeyin, barsaklari zarar filan gormez. Arayi biraz daha acin.
Parmak emme her bebekte gorulen bir durum. Anne karninda bile emiyorlar. Onlar icin; bir nevi; " Yemek ustu keyif sigarasi"  ...
Yukarı Dön
zehracan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2013 Saat 23:38
hocam merhaba , diğer mesajlarımda da belirttiğim gibi kakada mukus ve kan vardı. öneriniz doğrultusunda diyeti sonlandırmış ve emzirme aralarını açmıştım mukus devam ediyordu ancak kan yoktu. 2 gündür tekrar bebeğimin bezinde  iplik şeklinde kan görüyorum. üstelik süt ürünleri tükettiğim günlerin sonrasında karşılaşıyorum bu durumla. acaba alerjik bir durum söz konusu mudur? Bir doktorumuz anne sütündeki antikorların dahi bebeğe alerji yapabileceğini söylemişti, diyet yapsam dahi.
Bu arada git gide azalan bir kilo alımı söz konusu. 4. ay kontrolümüz vardı bugün. sadece 450 gram almışız. ilk aylara göre hayli az. ilk aylar bir kilonun üzerinde, üçüncü ay yaklaşık 800 gram almıştı. kilosu 7000 gram olmuş, boyu  63 cm.
yorumlarınızı bekliyorum hocam, bu durum beni endişelendiriyor. teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119225
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2013 Saat 00:04
200 gram fazlasi var. Hadise tamemen fazla yedirmekle ilgili. Bir hastalik sonucu barsaktan kanama oluyor olsa idi, kilosu normalinde altinda olurdu.. Aldigi kilolar, tabiiki, her ay daha az olacak. Normali oyle.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.