Kadir Bey Merhaba
22 Aylık olan oğlumun gelişiminde bir sıkıntı yok. Fakat özellikle bana ve babasına her konuda kapris yapıyor. Çok inatçı, altını değiştirtmiyor, televizyon izlemek istiyor, oyun hamurlarını parça parça yapıp etrafa saçıyor. Biz kızdığımızda da gözyaşlarıyla ağlıyor. Çorbasını yemek yerine bisküvi yemek istiyor. Bu durumlarda çocuğu özgürmü bırakmalıyım. Zaten sinirli bir cocuk oyuncagına bile kızıp atıyor kızıp aglıyor. Nasıl davranacağımı bilemiyorum. Televizyon izlemesinde bir sakınca varmı, canı yemek yemek istemediğinde bisküvi yemesine izinmi vermeliyim. Ben işteyken anneannesi bakıyor yine huyları aynı ama bana yaptığı gibi her fırsatta ağlamıyormus. Daha sakinmiş. Bir de geceleri düzene girmişti uykusu yine sık sık uyanmaya başladı. Acaba bir çocuk psikoloğuna danışmam mı gerekir, siniri, herşeye ağlaması konularında.
Diğer bir konuda, yüzü çok hasas beyaz tenli olmamasına rağmen güneşte yüzü kıpkırmızı ve pütürlü oluyor. Güneşe çıkarken güneş koruyucu veya başka bir nemlendirici kullanmalımıyım.
Çok teşekkür ederim..