Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - biberon seçimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbiberon seçimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selcanyigit Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: biberon seçimi
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 00:44
Merhaba erkin Bey; bebeğimşu an 4,5 aylık. Yakında işe başlayacağım ve sütümü sağıp bırakacağım. Sütü biberonla vermek istiyorum. Siz hangi tür, hangi marka(eğer marka verilebiliyorsa) biberonu önerirsiniz? Geniş ağızlı mı dar ağızlı mı olmalı? Diğer bir sorum da; sütümü sağıp derin dondurucuya koyuyorum. En fazla ne kadar bekletebilirim? ve dondurucudan çıkarınca nasıl çözdürmeliyim? Akşamdan çıkarıp oda sıcaklığında çözdürebilir miyim? Ya da ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 11:09
Merhaba Selcan Hanım,

Benim önerim geniş ağızlı biberonlardır. Zira hem sütü ya da mamayı dolduruken rahat edersiniz hem de geniş ağızlı biberonlardaki biberon emzikleri geniş tabanlı olduğu için, bebeğiniz daha rahat emer. Biberon emziğinin kesinlikle kauçuk olması gerektiğini, burada da birkez daha tekrarlayayım.
Sütünüzü derin dondurucuda 3 ay saklayabilirsiniz. Buzdolabının normal bölümünde de maksimum 24 saat. Sütü, oda sıcaklığında ya da mikrodalga fırının, çözündürme modunda çözündürebilirsiniz. Unutmayın ki, bir defa çözündürdüğünüz sütünüzü tekrar dondurmamalısınız. Bunu yapmanız, sütün tekrar kullanımında gıda zehirlenmesine neden olabilir.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
ayşky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 23:16
erkin bey ?
mesela gün boyu ,örneğin 10- 12 saat ,sütümüzü azar azar sağıp buz dolabına koyduk. her defasında ( aynı kapta).sonra onu derin dondurucuya koyduğumuz da da dayanma ,bozulmama süresi 3 ay mıdır?
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2007 Saat 00:31
Merhaba Selcan Hanım,

Süt saklama kaplarının ya da poşetlerinin üzerine sütün sağıldığı günü yazın ve bunun üzerine 90 gün sayın. Ulaşacağınız tarih, sütün son kuulanma tarihidir,derin dondurucuda. Sütünüzü  3-5 santigrat derece koruyacaksanız, saatler önemlidir. Bu durumda her sağım için ayrı bir kap ya da süt saklama poşeti kullanıp, sütü sağdığınız saati üzerine yazın ve buna da 24 saat ekleyerek son kullanma saatini bulun lütfen.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.