Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
zeynepsena
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
|
Konu: GEÇMEYEN ÖKSÜRÜK Gönderim Zamanı: 15 Mar 2012 Saat 09:41 |
MERHABA KADİR BEY,KIZIM 4 YAŞINI DOLDURDU.BU SENE KREŞE BAŞLADIĞI GİBİ ÖKSÜRÜKTE BERABERİNDE GELDİ..DR VENTİLON,ERDİSTON,SUDRAFEX VERDİ TABİ BUNLARI HER GİTTİĞİMİZDE AYRI AYIR VERDİ..GECELERİ ÇOK RAHAT UYUYO AMA GÜZNDÜZLERİ GICIK TARZINDA ÖKSÜRÜK..Bİ GECE KRİZ TUTTU VENTİLON HAVA VERDİLER..YATMADAN BALLI LİMON VERİYORUMM..İLAÖLARI KESTİM AMA ÖKSÜRÜK GİTTİKÇE ARTTI..NE YAPMAM GEREKİYO ..ALERJİK OLABİLİRMİ..
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118311
|
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2012 Saat 17:58 |
O ilaclari kullandiginiz surece daha cok hastaneleri ziyaret edersiniz. Yoksa bu kadar hastane acildi, bunlari nasil dolduracaklar? Ilk 2 seneniz hep hastalikli gececek ve maalesef, bu doktorlar butun Grip hastalarini Astim ilaclari ile tedavi ediyorlar. Benim Grip icin anlattiklarimi okuyun ve o tedavileri uygulayin. 1980'den beri ozel calistim, hicbir hastami , "-hava verilsin-" diye hastaneye yatirmadim. Bu tabloyu; oksuruk suruplari ile, nezle, balgam inceltici ve Allerji ilaclari ile suni olarak yaratip, cocuklari hastanelere yatacak kadar hasta ediyorlar.
Yapacaginiz ilk is, bu ilaclari "cope atmaniz" olmalidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Mar 2012 Saat 17:58
|
 |
zeynepsena
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2012 Saat 18:32 |
inanmıyorum ya boşu boşunamı verdim.  hem de 4 senedir güvendiğim drmuz...1 haftadır ilaç vermiyorum.gıcık tarzı öksürük sürekli devam ediyo.bazen okadar şiddetli oluyoki özellikle de koşturup terleyince.ne yapacağımızı şaşırıoyuz.böyle bi durumda ne rahatlatır.ballı limonu gece yatmadan veriyorum.ayaklarının altına viks sürüyorum..başka ne önerirsiniz.burun akıntısı hafif var ama tıkanıklık yok..ilginiz için ayrıca teşekkürler bugün yeniden dr götürcektim sizin cevabınızı bekledim.iyiki götürmemişim :(
Düzenleyen zeynepsena - 15 Mar 2012 Saat 18:41
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2012 Saat 19:21 |
Ayak altina Vicksi kim uydurdu? Bunu Vicksi bulan adam bilmiyor, bizim carikli Prof. lar biliveriyor. Bir arada, Vicks yedirme modasi vardi. Cocuklarda; zehirlenme, kabuslar gorme olunca vazgectiler, birde Vicks'e ( zararli diye) camur attilar, Zaten boyle uydurma "modifikasyonlar" bir tek bizim memlekete mahsustur. Bizim insanimiz cok akilli ya, hemen bir icatta bulunmayi cok sever. Vicks'i gogusune "findik kadar" surup, ustunu ufak bir havlu ile ortun, yeterlidir. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
 |
zeynepsena
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2012 Saat 05:49 |
hocam kızıma ballı limon verdim..cold mix de dün bulabildim ve gece yatağına 2 şer damla damlattım.geceleri rahat uyuyan kızım bugün öksürmekten uyamadı.aynı gündüz gibi oldu..acaba yan etkimi yaptı.yoksa söktürüyomu bilemedim.öksürük kesilmeyince yastığı odadan dışarı çıkardım..sonra kesildi..burun akıntısı hiç kalmamıştı bu arada ama gündüzleri öksürük şiddetiyle devam ediyo..cold mix devam edeyimmi şimdi..
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2012 Saat 06:02 |
Yok, yan etki degil, dogrudan ilacin etkisi. Birkac gun sonra "hirilti" yapacak olan balgamlari, Akcigerler ColdMix etkisi ile fark edip, disari atmaya calisiyorlar. Ilk gunler biraz sikintiniz olacak ama, sonra cok faydasini goreceksiniz. Zaten hep bu yuzden oksurugu kesip, ailenin gozunde prim yapiyorlar ama, genede hadise cocugun gogusune iniyor, ne hikmetse!!! Oksurukten hic korkmayin, akcigerler oksurerek temizlenecek, balgamin baska cikis yolu yok. Sansli imisiniz, kiyisindan dondunuz.
Oksuruk tamamen bitene kadar ColcMix'e devam edin. Sicak su buharida fayda verir. Etraft bu kadar cok Astimli, Bronsittli, yok Allerjik bronsitli hasta olmasi iste hep bu yuzden.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Mar 2012 Saat 06:05
|
 |
zeynepsena
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Mar 2012 Saat 06:06 |
çok teşekkürler hocam rahatladım.tek umudum cold mixti çünkü.rabbim sizden razı olsun..
|
|
 |