hocam bir şey daha sormak ıstıyorum, kızımın başı ve boynu ama ozellıkle de bası sıcak dengesı cok ıyı olmasına ragmen asırı derecede terlıyor,endokrın doktor kalsıyum dengesızlıgınden olabılır dedı ama bu nasıl anlasılır gene kan mı alınması gerekıyor? kızım mutlaka gunde en kotu ıhtımalle bır su bardagı ınek sutu ıcer,peynır,yogurt mutlaka yer(devam sutu hıc ıcmedı,cok denedım ama begenmedı) on ay önce ateslı havale gecırmıstı o zaman kalsıyumuna bakmıslardı ve bır problem de yoktu:( c vıtamını verıyorum ama eksık mı kalıyor acaba? meyve sebze cok yemıyor cunku:(
hep ekşi şeyler istiyor,dolabı açıp kasıkla sirke ıcıyor,turşuya bayılıyor,bir de yeşil zeytini çok seviyor,limon yiyor. geçen gunlerde yeşil biber vereyım dedım c vıtamını alsın dıye hep ıstemeye basladı. ıstedıgı ve sevdıgı seylerden yola cıkarak vucudunun verdığı bır sınyalı anlamaya calısıyorum. tuzlu seylerı ıstıyor acaba ıyot mu eksık? kendı de cok rahatsız bu drumdan,kan aldırmak da ıstemıyorum acıkcası:( ne tavsıye edersınız