Benal Hanım,
Benim kızım şu an 8 aylık. Yaklaşık 4 aylık iken kızımda emzirirken uykuya dalma esnasında bir titreme hissettim. Baş kısmında olmak üzere, bazende vücuda yayılan ve toplamda 4-5 saniye süren deşarj gibi bir durumdu. Dışarıdan güçlükle hissedilebilir şiddetteydi. Emzirme pozisyonu olarak hep klasik pozisyonda, yani kolumda yatarken emzirmenin son zamanlarına doğru gözleri kapalıyken oluyordu. Son aya kadar 10-15 günde bir tekrarladı. Uyanıkken herhangi bir zamanda olmadı böyle bir şey. Doktorumuzla görüştüğümüzde video kaydı alın inceleyelim dedi. Kayıt etme fırsatımız olmadı denk getiremedik. Doktorumuz kızımın motor gelişimini hayretle izliyor ve çok ileride olduğunu söylüyor. O nedenle biraz rahatım gibi. Ama korkmuyor da değilim. Daha doğrusu bir şey olduğunu düşünmek istemiyorum sanırım. Son bir aydır da olmadı. Ancak endişelenmiyor değilim. Ne olabilir ? Şimdiden yapılabilecek bir tetkik varmı dır ? EEG vs. çektirmelimiyiz ?. Şeker, tansiyon, epilepsi vb. şüphelenmeli miyiz ? Ailede epilepsi yok. Ancak gebelikte şeker ve preeklemsi sıkıntılarım oldu. Neler önerirsiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler