Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ana kucağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAna kucağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Konu: Ana kucağı
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 01:38

Erkin Bey merhabalar.

Size aldığım bir ana kucağından memnun olmadığım için bir soru sormak istiyorum çünkü satın aldığım yer el değiştirdi ve şimdikiler de satış sonrası hizmetten bihaber insanlar. O nedenle sorunumu çözmek yerine başıma sorun almaktansa size danışmak istedim. Ürün tekerlekli bir ana kucağı. Markası da C.....Y  zaten sadece bu üründe var tekerlek. İyi bişi sanıp aldım ama bu firmanın ithalatçı firmasına ulaşamıyorum. Şikayetim ise, yeni doğmuş bir bebek için satılan bu üründe asla bebeğin yatamaması ve şimdi de bebeğimin oturamaması. Yani çok kullanışsız. Ben kendime göre modifiye ettim altına destek falan koysam da nafile. Bu ürün için ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Ayrıca ürünün kılıfı da çıkartmak için usta bir alet sökücü lazım ama kullanma klavuzunda sökülüp yıkanır yazıyor olmasına rağmen.
Saygılar.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 03:02
Merhaba Duygu Hanım,

Bana ürünün markasını özel mesaj olarak atabilirseniz size ithalatçı firmanın iletişim bilgilerini bulabilirim. Bu tür ürünlerde kesinlikle kendiniz bir modifikasyona girişmeyin tehlikeli olabilir bebeğinizin güvenliği açısından. Ürünü satın alırken garanti belgesini de aldınız mı? Garanti belgesinde ithalatçı firmanın iletişim bilgilerinin olması şarttır. En kötü ihtimalle satın aldığınız noktaya geri götürebilirsniz. Ama dediğim gibi siz bana öncelikle markanın ismini bildirin. Probleminiz çözeriz kolayca bu şekilde.

Saygılarımla,

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 15:43

Çok teşekkür ederim link olarak size özel mesaj attım. İyi ki varsınız.Thumbs%20Up

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 13:31

Erkin Bey yeniden merhabalar.

elimdeki ürün hakkında detayları firmaya tek tek anlattım ve ürünü firma aracılığı ile geri istediler. bu arada sorunu da buldum. yanlardaki demirlere kılıf takılmamış ve benim onu sökmem için tamirci olmam lazımLOL
ben de firmaya bu hatalarını bir daha yapmamaları gerektiğini ve biz acemi annelerin ürünleri satın alırken kullanıma hazır şekilde olduğunu düşünmemizi bilmeleri için uyarı maili de attım. Annedaşlarıma da bu konuda dikkatli olmalarını öneriyorum. Her ürün kullanıma hazır şekliyle gelmiyormuş demek ki önümüze. yanlış yapılabilir ama cebizimden çıkan para da çok önemli o nedenle herkesi hakkını aramaya davet ediyorum. size bu konuda ufak bir anımı da anlatmak isterim. ben böyle birçok olay yaşadım ama en ilginç olanı da budur.

geçen yıl her zaman aldığımız markanın sucuğunun başka pakette olanından aldım ve o da ne yağlı mı yağlı... üzerinde %28 yağ oranı yazıyordu. firmaya fotoğrafını çektim yolladım bir güzel de mail attım. ayıp dedim. heee fişlerimin de fotoğraflarını çektim daha önceden alıyordum olayını vurgulamak için.LOL

firma 1 hafta sonra beni aradı ve görüşmek istediklerini söylediler. ben de buyrun gelin dedim benden ürünle ilgili tüm bilgileri aldıktan sonra beyefendi elindeki koliyi bana verdi ve şaştım. içinden sosisler, salamlar, pastırmalar ve sucuklar çıktı. amanın ben şok halde kalakaldım. bu olayı anlattım çünkü arkadaşlar biz hakkımızı aramazsak satış sonrası hizmet için firmalar kendilerini düzeltemezler.
o ürünü bi daha almam demek yerine hepinizi duyarlı olmaya ve hakkınızı aramaya davet ediyorum. sevgiler.Clown

Düzenleyen 1978koaka - 28 Kas 2007 Saat 13:38
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 14:21

Tekrar Merhaba,

Öncelikle probleminizin çözüldüğüne sevindim. Malesef tüketici hakkında fazla bilgiye sahip değil halkımız ya da çok yüzeysel bilgilere sahibiz. Sizin beğenmediğiniz sucuğu satan firmanın yaptığı size verdiği 1 koli şarküteri gıdasıyla aslında ayıbı örtmek,ortadan kaldırmak değil. O nedenle her ne ürün satın alırsanız alın kendini ispatlamış ve halk tarafından onay görmüş markalardan vazgeçmeyin derim.
Sitedeki bu haftaki köşe yazım ürün satın alırken ve aldıktan sonraki yasal haklarımızla ilgili olacak.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 14:27
Orjinalini yazan: erkinu erkinu Yazdı:

Tekrar Merhaba,

Öncelikle probleminizin çözüldüğüne sevindim. Malesef tüketici hakkında fazla bilgiye sahip değil halkımız ya da çok yüzeysel bilgilere sahibiz. Sizin beğenmediğiniz sucuğu satan firmanın yaptığı size verdiği 1 koli şarküteri gıdasıyla aslında ayıbı örtmek,ortadan kaldırmak değil. O nedenle her ne ürün satın alırsanız alın kendini ispatlamış ve halk tarafından onay görmüş markalardan vazgeçmeyin derim.
Sitedeki bu haftaki köşe yazım ürün satın alırken ve aldıktan sonraki yasal haklarımızla ilgili olacak.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Yazınızı mutlaka okuyacağım Erkin Bey.
aldığım sucuk çok tanınmış bir markaydı söylemeyi unutmuşum. gerçekten güvendiğimiz için bu tür firmalardan vazgeçmek de yanlış. düzeltmeleri konusunda uyarı yapmak çok doğrudur sanırım katılırsınız. yoksa markası tanınmamış ürünler gerçekten sağlığımızla oynayabiliyorlar. ki bu sucuk gibi işlemniş bir ürün olunca çok dikkatli olmak lazım. bebeklerimizin sağlığı için de ürünleri satın alırken hem onların hem de bizim ileride başımıza gelebilecek sıkıntıları önlemek açısından da sizin bilgi ve tecrübelerinize çok teşekkür ederiz. iyi ki varsınız.Clap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.