Mrb Hocam
Kizim icin daha öncede size zayif oldugu hakkinda mesaj yazmistim.
Kizim suan 15Ay1Haftalik ve kg 9500 boy 79. Doktora gittigimizde gelisimi güzel, kilo aldigi sürece saglikli demektir diyor. Bi ara kulak enfeksiyonu gecirdi ve bronsit oldu o yüzden 1,5kg verdi ve doktorumuzun demesiyle verdigi kilodan fazlasini aldigi icin 1ay icinde hersey yolunda gidiyor :)
Bir haftadir emzirmeyi biraktim, 15 ay boyunca hep emzirdim, emzirme sayisi 12.aydan sonra günde 4-5kezdi, doktorumuz eger kilo almasini istiyorsan ozmn emzirmeyi birak dedi zaten sütüm azaldigindan ikimiz icinde iskence gibiydi ve kolaylikla birakti.
13,5 Aylikken yürümeye basladi,
Bircok seyi söyleyebiliyor,
Uykulari düzenli, gündüzleri 1x2,5Saat, Aksamlari Sabaha dogru birkez uyaniyor ve saat 9da hergün uyuyor.
Yemeside cok cok güzel, sebze - meyve - et - balik herseyi secmeden yiyor. 3 Ana - 3 Ara ögün hergün ama ginede kilo alimi cok yavas. Doktorumuz genetik oldugunu ama saglikli oldugu sürece ve her ay birazda olsa kilo aldigi zmn hersey yolunda diyor. Ve cok haraketli oldugundan olabilir diyorlar ve gercektende öyle 1 sny oturmaz bütün gün ayakta.
Siz ne düsünüyorsunuz? Bu konularda Türk doktorlarina daha cok güveniyorum, daha cok ilgileniyorlar.
Cok uzun oldu sanirim, cok özür dilerim,ayirdiginiz degerli dakikalariniz icin simdidende Tesekkür Ediyorum.