Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Allerji hk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAllerji hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Konu: Allerji hk.
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2009 Saat 02:11
Merhaba,Kızımız 23 aylık,
Sesi çatallı çıkıyor sanırım benden farenjit bulaştı.Başka bir şikayeti yok neler yapabiliriz.Soğuk buhar makinasını ne kadar çalıştırırsak yeterli olur kızımın sesi için.(1haftadır böyle ama normal konuşurken değil,gülerken ,ağlarken yada yüksek sesle konuşursa)Ayrıca 23 aylık bir bebeğe tantum verde sprey kullanılabilir mi? ne dozda?
***Son olarakta kızımız çok süt içmiyor ılık süt verdik ballı içmek istemedi içirmek isterken yanaklarına döküldü birazcık.hemen ıslak mendille sildik ama bu arada kupkuru kırmızı bir hal aldı.Acaba süt,bal yada ıslak mendil allerji yapmış olabilirmi? sadece tahriş mi?Yada neden olur?(yıkayıp biraz bepanthen merhem sürdüm 30 dk kalmadan geçti) Sütlü ürünler hep kullanıyoruz balda dediğiniz gibi bir tatlı kaşığı birkaç damla limonla şurup kıvamında veriyorum.ama böyle hiç olmamıştı acaba hiç bir yere değmeden yuttuğu için mi belirti yoktu?

10 ve 13 aylıkta göz doktoruna götürmüştüm.Göz altları hep kızarık ve kaşıyordu.Kaşıdıkça pütürcükleniyordu.Siz bol bol yoğurt yedirin geçer demiştiniz ve geçmişti sahiden şimdi bazen yine oluyor eskisi kadar olmasada.Acaba allerjisimi var diye endişelendim.

Teşekkür ederim.Saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2009 Saat 10:13
Ağızını kendiliğinden açıyorsa, spreyi kullanabilirsiniz. Süt cilt için tahriş edicidir, ama hemen geçer. Çok temiz bakmayın... En azından, steril bakmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.