Merhaba Hocam
19 şubat 2009 tarihinde 50 cm 3360 kg bir kızım oldu.İlk günlerinden beri memede çok kısa kalıyor ve çok uzun süreli uyuyordu.45. gününde neredeyse 10 saate yakın uyuyup kaliteli emmeyince hastaneye götürdük.idrar,kan dışkı metabolik tarama testleri yapıldı hiçbirşey çıkmadı.kilo alımı ilk 3 ay idare eder durumdaydı ne çok iyi ne de kötü.ilk 3 ayım 2.5 saatte bir kalkarak uyandırmaya çalışmak ve emzirmeye çalışmakla geçti.memede en fazla 6 dak.duruyordu.4. ayda götürdüğümüz bir dr. sütümün yetmediğini ek gıda vermemi söyledi.fakat kızım ne biberon ne de piyasadaki hiçbir mamayı aalmadı.bana göre ise sütüm yeterliydi.yoğurt ve sütlü pirinçli kaşık mamasına başladım.beni dahada az emmeye başladı.5. ayda sebzeye 5.5 ayında ete başladık.bu süreçten sonra ise kabızlık başladı.7. ayına kadar neredeyse kendi başına kaka yapamadı.çok sert ve ağlayarak kaka yapıyordu.ayrıca en son saat akşam 8 de beslenip sabah 9 a kadar acıkmıyor ağlamıyordu.
sonuç olarak geçen hafta yine başka bir hastanede kan idrar dışkı hormon metabolik tarama yapıldı.değerler normal.mide egg si çekildi ve mide tembelliği teşhisi konuldu.
kızım 7 aylık kilo 6800 boy 67 cm.aylardır ne anne sütü alıyor ne de mama.sadece kaşık mamaları alıyor.inek sütü ile yapılmış çorbaları ise çok seviyor.benim sorum inek sütünü bu şekilde kullanmamda sakınca var mı ve benim gibi sütü olmayan ve bebeği hiçbir mamayı beğenmeyen anneler ne yapıyor?Beslenme konusunda çok çaresizim.şuan kızıma so...l ve deb... başlandı artık günde 3 kere tuvalete çıkıyor ve iştahı daha iyi.