Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Önerisi olan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÖnerisi olan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Konu: Önerisi olan
    Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 14:20
Arkadaşlar İrfan doğduğundan beri çeşitli yerlere koyarak uyutmaya çalışıyordum ki buna alışsın her yerde uyuyabilsin diye. Ama kayınvalide bu çocuk burda uyumuyor diyerekten her geldiğinde yatağına yatırma çalışmalarıyla irfan artık yatağı haricinde bir yerde yatmaz oldu. İyide oldu bunu bahane ederek çankırıya gitmiyoruz Wink. Kendi etti kendi bulduLOL.
Ama arkadaşlar artık yatak problem değilde başında müzikli dönence var o olmadan asla uyumuyor. Müzik bittiği zaman bağırıyor beni resmen uyarıyor gidiyorum ve tekrar çalıştırıyorum.
Artık şu müzikle uyumasını nasıl azaltıp en sonunda yok etmeliyim. Sizlerden öneri bekliyorum.
Teşekkür ediyorum öpüyorum. Clown
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 16:11
Bittiiiii kelimesinin anlamını öğret bence ablacım. Bittiiiii kelimesini yemek bitti, oyun bitti banyo bitti müzik bitti derken öğrenir. Bir haftada rahatlarsın.Big%20smile
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 16:21

bak 6ıncı hissim beni yanıltmadı buraya kesin Duygum yazar demiştim teşekkür ederim canım. Deneyelim bakalım. HAYIR'ı öğrendide birde BİTTİ'yi öğreteyim.

Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 16:40
Bitti kelimesini el hareketiyle birlikte destekle ablacım. O zaman anlayacaktır ki bir daha yok. Ama detay şu ki baştan yenileceğin bir olaya bitti deyip de kıyamadığın için onun isteğini tekrar etme. O zaman seni süper kullanır. Bittiyse bitmiştir yoktur. Ama doyum noktasına kadar sabırla tekrarla. En son bıktığını hissettiğinde bittiii deyiver.Clown 
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 16:45
Aynen ablam bitti, artık yok, şimdi İrfan uyuyacak sabah ayıcıklar yine dönecek gibi
aslında daha çok küçükler ama anlıyorlar inan Wink ardada da vardı gözleri şaşı gibi olurdu ben kend,im çıkarttım ellerimi yana açarak bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyordum ayyyy aklıma geldi şimdi koca adam oldu da bana laf yetiştiriyor bacaksız LOLLOLLOL
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 17:06
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Bittiiiii kelimesinin anlamını öğret bence ablacım. Bittiiiii kelimesini yemek bitti, oyun bitti banyo bitti müzik bitti derken öğrenir. Bir haftada rahatlarsın.Big%20smile
Duygucum tebrik ediyorum seni....EmbarrassedBelliki iyi ve bilinçli bir annesin...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 17:08
ClapClapClapClapClapClapsüpersiniz kızlar;derya,duygu...diyecek bana bişey kalmamış
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 17:15
benimkilerde henüz 2 yaşa girmediler ama azra 2 yaş sendromunu şimdiden yaşamaya ve yaşatmaya başladı.LOLLOLLOLİlgisizliğe dayanamıyor ve hep onunla olmamı istiyor.Anam atıyor kendini yerlere bi çırpınıyor bi ağlıyorki sormayın....Thumbs%20Down Ve inanın bana çokkk çirkin ağlıyorrrrLOLLOLbi gün video yükleyeyimde işkence edeyim sizeLOLLOLLOLLOLLOLLOLKulağımın zarı patlayacak bi gün...eskidende ağlardı ilgilenmezdim,tıpış tıpış gelirdi yamacıma.Ama şimdi daha karrarlı gibi.Ama ben daha kararlıyımPig
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.