Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
elcinim
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2968
|
Konu: dogum sonrası catlakları..... Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2007 Saat 15:38 |
arkadaslar hamılelıgımde 20 kılo aldım dogumdan sonra 40 ım cıkasıya kadar 15 kılomu catır catır verdım ama bı taraftanda catır catır catladım.pembe pembe gozukuyo suan  ılerdede beyazlıcak bunlar.
sız bıseyler yaptınızmı ben hamıleyken cok krem kullanmıstım ama fayda etmedı catladıktan sonra artık bır sey yapılmaz dıyolar ama .....  bır ıhtımal........
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2007 Saat 15:43 |
elcinim Yazdı:
arkadaslar hamılelıgımde 20 kılo aldım dogumdan sonra 40 ım cıkasıya kadar 15 kılomu catır catır verdım ama bı taraftanda catır catır catladım.pembe pembe gozukuyo suan ılerdede beyazlıcak bunlar.
sız bıseyler yaptınızmı ben hamıleyken cok krem kullanmıstım ama fayda etmedı catladıktan sonra artık bır sey yapılmaz dıyolar ama .....  bır ıhtımal........ |
Malesef canım çatlaklara pek bir şey fayda etmiyor, dün tv de zeytinyağından bahsediyorlardı, çatlaklara sürülmesi için, bir de tenden tene fark ediyor, benim bir arkadaşım da hamileliğinin başlarında vucudu çatlamaya başlıyordu, bacağı boydan boya çatlakmış, hiç bir şey de fayda etmedi, ikinci hamileliğinde ise çatlakları daha da fazlalaştı, ne kullandıysa da kar etmedi 
|
|
 |
elcinim
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2007 Saat 15:56 |
benımde suan bacaklarımı sardı karnımda okadar yok gercı en cok kernım gerılmıstı one dogruydu herkes erkekmı dıye soruyodu ama bacaklarım  cok kotuler ya...bıde ben 3-4 sene sonra ıkıncıyı dusunuyorum
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10157
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2007 Saat 16:54 |
kıyamam sana,valla ben bir çözüm olduğunu sanmıyorum,o kadar çok şey söyleniyor ki bu konuda,ben bu konuda çok şanslıydım hamileyken çok kilo almadım sadece karnım çok büyüdü bu rağmen karnımda bir tane çatlat yok.....
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2007 Saat 17:01 |
amaaaannn boşver ben hepten çatlağım zaten  (kafadan)
benim çatlağım sırt tarafımda gözüm görmüyo zaten dizlerimde çizgiler vardı ta çocukluktan göz aşinalığım var yabancılıkta çekmem olsa bile
gergin tenler çok çatlarmış bi çözümü varsada estetiktir sanırım onlar bize bebiş yadigarı benimde varislerim var çok ağrı yapıyo o daha kötü 
Düzenleyen zuhalim - 05 Eyl 2007 Saat 17:01
|
 |
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10157
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2007 Saat 17:06 |
canım yaa geçmiş olsun ,benim de ödüm patlardı hamileyken olucam diye.....
|
|
 |
elcinim
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2007 Saat 23:56 |
ya tabı varıs daha kotu gecmıs olsun..ama buda benım psıkolojımı bozdu yaaa
|
 |