Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemlerimiz başladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuuyku problemlerimiz başladı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 9>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku problemlerimiz başladı
    Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 14:03
ya arkadaşlar çınarın 18 aya kadar düzenli olan uykuları bozuldu.. çok enteresan.. briyere gidiyoruz(yatılı) sonra evimize dönüyoruz gündüz ve gece uykuları 4-5 gün çok düzenli.. sonra bozuluyor..(canı hep gezmek istiyo sanırımBig smile)..
gecenin bir yarısı kalkıyor yanımızda bitiveriyor.. siz de geçirmişsinizdir bu süreci sanırım.. yanımıza almak istemiyorum çünkü işin suyunu çıkarır.. dün gece artık yorgun düştüm ve ben onunla onun yatagına yattım.. sizce kendiliğinden geçer mi.. yani yanına yatmakla doğru mu yapıyorum. deneymli olanlar yorum bekliyorum sizdenConfusedConfused
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 14:12
hoşgeldin aramızaLOLLOLLOLaynı yatakta yatmaya mahkumsun çünkü artık laf dinlemiyorlar Dora bizim yatakta uyur kendi yatağına tam alacakken bir çığlıkkk hopp tekrar eski yerine bir de yerleşir sıpa köşeye adam ya da ben ayak ucunaLOLLOL artık uyumaları azaldı öğlen uykusuna yatarsa gece oturuyor arkadaşım tecrübeyle sabittir. Bence öğlen uyutma yorulsun sonra  mışıl mışıl uyuyacak inş..Pig Doraya iki gündür deniyorumThumbs Up  gece 2 de yatmaya başladık çok sevinçliyimmmmBig smileLOLLOLLOL hemde sabaha kadar deliksizBig smile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 14:16
ya yorulmaya o kadar yruluyor ki.. özellikle 2 gecedir kalkıp oturuyor.. nasıl da dinç görsen..
uyanıkken hep koşturmacayız.. yaa uff ben aynı yatakta yatalım istemiyorumm.. sonu ne olacak bu işinn.. hoş zaten aramıza girince de pek uyumuyor. birimizin kulağını birimizin burnunu çekip duruyor.. oyun istiyor çocuk mütemadiyenLOLLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 14:17
ya bir de bu arada öğlen uyumazsa akşam 6-7 gibi bayılıp kalıyor bir köşedeWackoWackoWacko
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 14:25
banada akıl verin anneler...

ayakta sallamadan başka nasıl uyutabilirimConfused
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 14:30
valla çınar kendi kendine uyumayı azıcık bağıra çağıra öğrendi İlal.. girdim battaniyesini eline verdim çıktım.. ağladı.. 1-2 dk sonra yanına gittim gene eline tutuşturdum çıktım yanında ağladı... falan derken 45 gün sonra öğrenmiştiLOLLOL ama o ağladı odada ben ağladım salondaLampLamp
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 15:10
Hosgeldiiinnn LOLLOL

Ben ogle uykusunu bitirmek zorunda kaldim iste bu yuzden. Duzene sokmaya ugrasiyorum, 22:30, 23:00 te yatakta oluyor, odasinda pc oldugundan kendi yatagimda uyutuyorum sonra geri yatagina yatiriyorum. Ama dun gece 2 kere geldi yanima, birinde ruya gordu herhalde, anneee, babaaa diye agliyordu, yanima aldim, uyudu, geri yatagina goturdum. Sabaha karsi bir daha geldi giriverdi koluma LOL
Onun disinda gece kalkmiyor, gece süt devresi de bitti cok sukur. 23:00te yatip (bazen geciyor bile), sabah 9:30, 10:00 gibi filan kalkiyor, bazen cok uyuyabiliyor da... ama oglen uyku yok tabi. Oglen uyursa gece uyumuyor cok gec yatiyor uyutmakta zorlaniyorum. zaten ogle uykusunu da unuttu...
dun babasiyla cok kosturdular, aksam 9 da filan uykum geldi ben uyuyacam dedi ama uyumadi tabi LOLEve indik, yataga yatar yatmaz uyudu... Eliiifff dedim, ses yok... elini tuttum ses yok, tamam dedim uyumus LOL yorgun oldugu zamanlar tabiri caizse sizip kaliyor bir kac dakikada LOL

yatagini yeni yaptigim zamanlar onunla beraber yatiyordum uyuyunca kalkiyordum...
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 15:11

ilalcim zamanında bir topicte sallamayın demiştim hatırlarsan ben hiçbir zaman Dora'yı sallamadım ne ayakta ne kucakta doğduğundan beri böyle uykusu geldi mi halı koltuk yatak neresini bulursa uzanır uyurSmile Burcunun dediği gibi alıştırmaya bağlı accık ağlasın hem sallamanın bir sürü zararını okumuştum anne karnında sallanma nedir bilmiyorlar dimiLOLLOL

Burcum Dora da aynı akşam saatlerinde uykusu geliyor eğer kıyıp uyutursam sabaha kadar bizimde burun kulak gidiyor LOLLOL o yüzden uyutmuyorum valla kaldırıyorum kalk kalk atta hadi diyorum zaten uykusu açıldı mı geceye kadar bir daha uyumuyooo

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 9>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.