|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 73> |
Yazar | |
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 11:23 |
Sevdiğimiz parçaların linklerini paylaşalım
Bende 3 tane Karadeniz türküsü
![]() http://www.facebook.com/video/video.php?v=371320262088&ref=mf Yüreğine sor film müziği Ela ela http://www.facebook.com/video/video.php?v=1189202144354&ref=mf Bana Yar olamadun dost nasil olacaksun http://www.facebook.com/video/video.php?v=131653714940&ref=mf Karmete grubu Sevduğum sigarani ne of çeker içersun Düzenleyen akram - 02 Nis 2010 Saat 13:10 |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
![]() |
ben paylaşmayayım
![]() ![]() ![]() sagomu sıralayayımmı bende buraya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4685 |
![]() |
sayende bizde dinler olduk hilal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama onun reklama ihtiyacı yokkiiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() nedense rap denince hep böyle gençlerin serserilerin dinlediği bişeymiş gibi geliyo akla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tamam hemen ekliyom facemdeki tüm favorilerimi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5270 |
![]() |
bende Gripin, Duman, Badem sıralarım ama dinleyen varmı bilmiyom
![]() |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
Ben hiç dinlemedim kız Sagoyu
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen akram - 02 Nis 2010 Saat 13:08 |
|
![]() |
|
![]() |
Ben de seviyorum o grupları
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
kursa gidiyyom ,yok diye biliyodum hoca iyileşmiş dönmüş
![]() ![]() ![]() akşam eklerim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 73> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|