Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
belma
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
|
Konu: Un Helvası Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:14 |
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007
Konum: Tekirdağ
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:18 |
ohhh ellerine sağlık arkadaşım.. çok güzel görünüyorlar.. bende de var bir ölçü.. bir ara onu da yazayım.. önce sen bir yaz da
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:21 |
tabak güzel,helva güzel,yapan en güzel
ellerine sağlık cnm
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
belma
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:21 |
Tarifini yazmayı unutmuşum
1 Su bardağı un
1 Su bardağı şeker
1.5 Su bardağı süt
125 gr tereyağı(ben yarı yarıya margarinle birlikte kullandım)
1 paket vanilya
yağı eritip unu ilave edip kısık ataeşte iyice kavuruyoruz.Sütü ısıtıp vanilyayı süte ekliyoruz.Un iyice kavrulunca içine sütü azar azar ekliyoruz karıştırarak. Şekeride ekliyoruz ve çekince demlenmeye bırakıyoruz altını kapatıp.Afiyet olsun.
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
belma
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:23 |
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
belma
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:23 |
Hilalcim gece gece ne güzel iltifatlar etmişsin canım benim teşekkürler
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
suzi
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12444
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:24 |
Ellerine sağlık canım,güzel görünüyor.2 hafta önce komşum yaptı da sıcak yedim çabuk tıkadı ama ertesi gün yiyince daha lezizdi.Bekleyince tadı daha bir güzel oluyor bence..
|
|
|
gülce
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 03 Tem 2008
Konum: Ankara'ya 78 km
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1606
|
Gönderim Zamanı: 05 Oca 2009 Saat 00:26 |
eline sağlık canım
|
|
|