|
Ne yapacağımı bılmıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9> |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 368 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2022 Saat 22:00 |
Kadır hocam kızım okula başlayalı 2 ay oldu ne öksürük ne genız akıntısı gecmıyor daha önce hıc böyle olmadık ılac fılan fayda etmıyor nereye hangı bölüme götürürüm ben bu çocuğu lütfen yardım edın bana hıc normal gelmıyor başka bı sorun olabılır mı bır arkadaş kıstık fıbrosız demıs öyle olsa doğumdan ıtıbaren olur dı degılmı lütfen bana cvb verın lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okuyun. Her sene bu sual yuzlerce kere soruluyor.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni durum cok fazla kişide var biz de dahil olmak üzere, oğlum anaokuluna basladi 1 hafta sonra hastalandi ve hala geçmedi, tam gecer gibi oluyor yine hapşırık,burun akıntısı,gece geniz akıntısı ve beraberinde öksürük...bize de bulaştı gece oksurmekten uyuyamiyoruz.salgin var bu dönemde. Serum fizyolojik ile burun temizligi yapıyoruz, gece yatmadan sicak buharda buğu ile temizliyoruz burnunu,odaya cold mix damlatiyoruz bas ucuna. Bal-limon, pekmez iciriyoruz 1 aydir bu şekilde bir türlü geçmiyor.
Etrafimda doktora gidip antibiyotjk kullanan veliler de var ama durum aynı yani boşuna kullaniyorlar ama kimseye anlatamıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral (Gripal) enfeksiyonlarin en buyuk ozellikleri, ortalama 2-3 hafta surmeleridir. Bazilari, aylarca surebilir.
Zaten Turkiye'deki sahtekar doktorlarin da en sevdikleri hastalik da budur. Astim ilaclari ve kortizonlu spreyler ile SAHTE bir iyilik hali yaratarak aileleri dolandirirlar. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazim, yapilan sahtekarliklari cok guzel ozetler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Kas 2022 Saat 22:36 |
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 368 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Maalesef 2 aydır aynıyız yok cıgere Öner antıbıyptık yok söyle olur artık benim de kafam Allak bullak oldu bıraktım kendı halıne halen aynı arada ates cıkıyor ınıyor zaten ne zaman doktora gıtsem daha beter oluyor antıbıyptık bıtıyor ıshalde uğraşıyorum bıraktım oluruna beklıyorum bakalım geçer dıye ılıadın damla verıyorum bal lımon cold mıx buhar yapıyorum inşallah geçer
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Kadır hocam evde buhar makinası var 1 haftadır kullanıyorum temızlıgını yapıyorum ama sıcak buhar degıl bır zararı olur mu fazla kullanmamızın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Faydali olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Kadir hocam merhabalar 3 gündür karnımda bır sıslık var büyük tuvaletımı yapıyorum ama sankı tam yapamıyorum kabız degılım ıshalde degılım ama cok sık tuvalete gıdıyorum rahatlayamıyorum sebebi ne olabılır kasıklarımın alt tarafında da basınçlı agrı var ıyı günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|