Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - diş buğdayı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudiş buğdayı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Konu: diş buğdayı
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2008 Saat 00:27
merhaba arkadaşlar...diş buğdayını umarım duymuşsunuzdur...neler yapılıyor...anlatırsanız sevinirim...yani ev sahibi neler hazırlıyor ve bebeğe neler yapılıyor...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2008 Saat 01:36
Öncelikle dişleriniz hayırlı olsun demek isterim.Clown
Yemek bölümünde tarif vardı. Ben de oradan yapmıştım.
Bu arada ben bilmiyordum ama diş buğdayı olduğunda Reyyan hatırlatmıştı. Meslek seçmek için bebeğin önüne aletler konuluyormuşLOLLOL. Sonra bebek hangisini seçerse o mesleği yaparmış. Tabi bu işin eğlencesidir ama zevkli oluyor. Sana da tavsiye ederim. Onunla ilgili de ben özel günler bölümünde topik açmıştım. İncelemek istersen bakabilirsin. Sevgiler.

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2008 Saat 01:41
Görebilirsin dediğim topiği bulamadım canım.Unhappy Malesef orada göremezsin. Ben de bir bakıp sana link kopyalayayım dedim ama bulamadım.Unhappy
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2008 Saat 01:46
canım bizim burda çok önem verilir ve çok güzel yapılır Thumbs%20Upforumdan arkadaşlar bi kaç tarif falan eklemişti ama bizim ki .çok başka olur ben bizim yöreninkini anlatayımWink
bi kere çok kalabalık yapılır çok kii davet edilir sonra biz nohutu bildiğimiz etl,i nohut gibi pişiririiz nohutu haşlar haşlanmış olarak biraz ayırı sonra etli salçalı soğanlı baya yemek yaparız yani..sonra yanına pilav salatan ayran ve istediğin muhtelif yiyecelkler ne istersen kişi sayısına göre Winkşimdi benim anlattığımın aynısını ben yaptım burda herkes böle yapar ..

sonra yemek yenir çaylar içilir ben pasta çeşitleri falan da yapmıştım  ..sonra yere tepsi konur çocuk ortasına oturtulur etrafına makas kalem tarak ayna kitap sonraa ayy aklıma gelmiyo bi kaç biley daha vardı hee bide küçük ni kuranı kerim falan konur işte sonra o tam elini uzatıp birini almaya çalışırken haşlayıp ayırdığımız nohutu başından aşağı dökerizLOLLOLLOLLOLtabi benim oğlum korkup ağlamıştıLOLLOLLOLLOLbenim yavrum kuranı kerim almıştı Embarrassedçocuk seçtiği eşyaya göre mesleklendirilirLOLLOLLOLLOLLOL

böule işte buda güzel bi anı olarak kalır bakalım sen nasıl yapıcanClownClownClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2008 Saat 01:54
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=528&KW=Nil%27%27imizin+ilk+di%FEleri&PID=82910#82910

Bu da başka bir tarif. Oraya da eklemiştim fotoğraf. Hiloş seninkinden farklı yaptım ben ama seninki de lezzetli sanırım.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2008 Saat 23:01
yaaa bu ilk diş çıktığında yapılıyormuş dimi.. ben yapmadım annem bilmiyomuş zaten.. kayınvalidem de bir ara bahsetti üzerinde durmadım unututm.. 9. diş çıktığında da yapılır mıBig%20smileBig%20smile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2008 Saat 02:08
valla burcu birazgeç kalmadınmı canımLOLLOL,,

ya bide şunu yazmayı unutmuşumEmbarrassedilk dişi kim farkettiyse yani anne baba veya başka biri hiç fareketmez çocuğa çok güzel ve pahada ağır bi hediye alması lazımmış LOLLOLLOLbizimkini babası  farketmişt, ilk kuzuma üzerinde ismi yazan bi künye aldıWinkApprove
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2008 Saat 02:14
Orjinalini yazan: bdinler bdinler Yazdı:

yaaa bu ilk diş çıktığında yapılıyormuş dimi.. ben yapmadım annem bilmiyomuş zaten.. kayınvalidem de bir ara bahsetti üzerinde durmadım unututm.. 9. diş çıktığında da yapılır mıBig%20smileBig%20smile

Alemsin Burcu. yap yap olur neden olmasın. LOLLOL Maksat kutlama yapmak değil mi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.