|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
eflatun19 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eflatun19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2016 Saat 23:17 |
Hocam, 8 yaşındaki kızımın tuvalet kağıdında kıl kurdu gördüm, kendisi gösterdi, beyaz ince ve hareketli, kurt olduğuna eminim, doktora götürmeye gerek var mı, yoksa andozol isimli ilacı alıp kullansak olur mu, ilacı nasıl kullanmamız gerekiyor, sonrasında kontrole gitmeye gerek var mı, kaşıntı şikayeti vardı general bölgede de vardı, 30 kg, 135 santimiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanin.. 10 gun ara ile birer olcek(10ml ) verin.
|
|
![]() |
|
eflatun19 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eflatun19
Teşekkürler hocam, dün akşam ilacı içtik, dozu prospektüsde farklı yazıyordu, sizin eski cevaplarınıza tekrar baktım 7 yaş sonrasına iki ölçek demişsiniz, şuruptan 8 yaşındaki kızıma iki ölçek verdim, 600 mg tableti de ( eski forumlarda 200 mg. 3 tane demişsiniz) eşimle biz içtik, sabah kızımın yüzünde geniş yuvrlak bir kızarıklık vardı, akşamdan sinek ısırdı diye kollarını kaşıyordu zaten, bugün okula gönderdim, akşam kızarıklıkları geçemdiyse zytec versem olur mu yoksa kendi haline mi bırakayım, siz parazitlerde kızarıklık olur demişsiniz, bir de ilaçtan sonra da kızarıklık olabilir diye okudum eski cevaplarınızda;
1- Zytec vermeli miyim ? Kendi haline mi bırakayım ? 2- Prospektüsde üç hafta sonra yazıyor bir de eski cevaplarınızda siz de üç hafta, veya bir iki hafta yazmışsınız, ikinci dozu ailece aynı şekilde ne zaman tekrarlamalıyız ? Önceki akşam çocuk 5 tane kurt saydı , anne 5 tane gördüm dedi ? Teşekkür ederim hocam .....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120399 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Ikinci dozlar, ilacdan evvelki devrede, tirnak aralarinda kalmis solucan yumurtalarinin; ilac alindiktan sonra, tekrar alinmasi ile hastaligin devam etmesini onlemek icindir. Yoksa, ilk olcekte; solucanlarin tamami oluyor.
2- Ilac etkisi ile olen solucanlar, hemen diski ile atilmazlarsa; barsaklardan emiliyor ve bunye de dokuntu seklinde, allerjik reaksiyonlar yapabiliyorlar. Onemli bir sey degil, arkasi gelmedigi icin, kisa surede bu dokuntuler kaybolur. Bu durumun olusmamasi icin, eskiden ilac ile birlikte mushil ilaci verilirdi.. Cok onemli bir sey degil. 3- Iki hafta sonra tekrarlayin. |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam izninizle bende bişey sorabilir miyim konu hakkında,ilaç ile birlikte çarşaf vs kaynatıp evi dezenfekte etmek gerekir mi
Çarşafları kaynatmak yerine makine de 95 derecede yıkamak yeterli olur mu |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ikinci dozu verecek olanlarda, gerekmiyor. Ikinci doz, bu sekilde bulasma olursa, onlari daha yumurtlamadan yok etmek icindir.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yumurtaların oda sıcaklığında 3 hafta canlı kaldığını duymuştum dozu aldıktan sonra bulaşma olursa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olursa, bir daha ilac verirsiniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|