Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - erkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuerkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Konu: erkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 13:57
 Selam bayanlar....konudan da anlaşıldığı üzere eşimin kahve alışkanlığı var.sözde arkadaşlarıyla sohbet etmek için buluşma yeriymiş.4 yıldan beri kahveye gitmesinden çok rahatsızlık duyuyorum.özellikle çocuğumuz da olduktan sonra ona vakit ayırmasını istiyorum.sırf bu kahve alışkanlığı yüzünden doğru düzggün bir aile dostumuz bile yok.ben söylemesem pazar günleri çocuğunu gezmeye bile çıkarmak aklına gelmiyor.iş stresi herşeyin başında zaten.ama işte yorulan adam evde eşinin kollarında çocuğunla birlikte oynaşıp ederken yorgunluğunu atmak ister.bizimki tam tersi.eğer yorgun ve sinirli bir iş günü geçirdiyse eve gelip bir an önce yemek yiyip kendini kahveye atmak istiyor.bu alışkanlığından nasıl vazgeçirebilirim onu.ayrıca yeni nişanlanan çok samimi bir arkadaşı var.arkadaşının nişanlısıyla görüşüyoruz o da bu dertten şimdiden müzdarip.ikimiz bir olup ben eşimin o da nişanlısının kahve alışkanlıklarına bir çözüm yolu üretmeye çalışıyoruz.lütfen aynı dertten müzdarip olan arkadaşlarımız varsa ya da bu konuda çözüm bulanlar,bu konuya yazabilirler mi..?? şimdiden çok teşekkürlerrr.....
    EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedWinkWinkWink
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 15:12
Ahh canım esram benim babam yıllar boyunca aynı şekilde davrandı ben babamın evde olduğunu görmedim çocukluğumda malesef. babam yıllar sonra bir akraba sohpetinde evde 3 küçük çocuk vardı birden 3 genç oldular nasıl oldu anlayamadım dedi. annemin hislerini düşün artık.

Esram sadece şunu söyleyebilirim babam 50 yaşından sonra azaldı kahve alışkanlığı ama devam ediyor

Annem çözüm bulamadı en azından biz vazgeçiremedik babacığımı sana nasıl tevsiyem olabilir inan bilmiyorum
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 15:31
Bizim öyle bir sorunumuz yok ama bu dertten muzdarip çok tanıdığım var,adam eve bigelirdi leş gibi kokuyo üstü başı,maalesf oda bir alışkanlık,belirli bir süre evde kalabilse eve alışır belki,en iyi yöntem bütün arkadaşlarının eşleriyle işbirliği halinde çalışmaktır belkiLOLLOLhepiniz anlaşın adamları eve almayın geceLOLLOLyada organize olun hergün biyerde toplanın canları sıkılmasın diye,kurun okey masasınıda,çaysa çay,daha ne istesinlerLOL
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 15:36
komşumuz evi bile taşıdı kahve düşkünlüğü yüzden ,ama nafile kocası bornovadan karşıyakaya kahveye gelio hergün düşünConfusednasıl bir alışkanlık anlamadım ben çok şükür ne babamda nede eşimde böyle bir alışkanlık yok allah yardımcınız olsun zor gerçektende kötü bir alışkanlık ..ama kaçış olarak düşünüorum bu alışkanlığı sebebini bulmalısınız ??
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 16:18
ya aslında bizimkilerin kökte var.yani kayınpederim de gidiyor.anlayamıyorum ya insan 5 saatini nasıl  arkadaşlarıyla sohbete ayırabilir..? evde okadar sohbet etsen eşinle,çocuğunla vakit geçirsen fena olmaz mı?bakalım biz de arkadaşla konuşuyoruz çözüm yolu bulabilmek için.ama şuanda tek bulduğumuz her hafta birimizin evinde toplanmak eşlerimizle.en azından aile sohbetlerini alışkanlık haline getirebiliriz diye düşünüyoruz.mesela kışın evde yazın da piknikte,kent ormanı,çay bahçesi falan öyle şeylerle....
 ben ne babamda ne de abimde gördüm kahveyi.babamı evden kovmaya bakardık hep ama ev kuşu LOLLOLLOLLOL
  inşallah bakalım başka yollar da araştırmaya çalışıyoruz ama biz bu işi aklımıza koyduk ve yapabildiklerimizi yapmaya çalışıcaz.lütfen siz de yardımcı olunn bebişlerrrrrWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 16:21
ya bir de eşim rahatsız aslında sigarayı bırakması gerekiyor ama tiryaki işte zor geliyor.kahvede içilmiyor aslında ama arkadaş ortamını bilirsiniz dışarı 1 kişi sigara içmeye çıkarken 10 kişi çıkılıyor.inşalllahhhh bakalım allahım yardımcımız ol....
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 16:33
canım eşinle konuşmayı denedin mi...
bu kahve alışkanlığından rahatsız olduğunu biliyormu??

Düzenleyen aşkitom - 13 Oca 2010 Saat 16:33
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 16:42
çok konuştum.bana verdiği cevapsa ben bütün gün işte çalışıyorum.öyle bir işi tek başıma yönetiyorum.gündüz yeterince bunalıyorum kahveye çıkmak istediğimde bana engel olma bu da benim hakkım.günün yorgunluğunu böyle atıyorum diyor.1 ya da 2 saat takılsa neyse ama mesela bu pazar saat 6 buçukta çıktı,11 buçukta evdeydi.5 saat ya.nedir bu kadar.ben de her nekadar iyimser ve yumuşak davransam da bazen sesimi çıkartıyorum ama inadına ertesi akşam yine gidiyor.inatla hiçbirşey hallolmuyor bizde zaten.onun için kavga gürültüye hiç gerek yok.el altından o ne olup bittiğini anlamadan çözmeliyim bu işi.inanın aynı evde ona hasret yaşıyorum.çocuğun dilinde sürekli baba kelimesi.kıyamıyorum kuzuma..en çok onun için istiyorum ya hayırlısı bakalım..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.