Online Sohbet... |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 425> |
Yazar | |
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Haz 2011 Saat 11:17 |
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Selamün aleykümboş sayfa görünce yazasım geldi
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
aleykum selam sukur eskiye bakasim yoktu
|
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sesimiz yankı yapıyo farkındamısınBoşya esiyoda püfür püfür,ama sen çayları hazırla şimdi gelen olur,bende çok acıktım gideyim kahvaltı yapayım
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
aa yeni sayfa ne güzellllhayırlı olsun . naıslsınız kızlarr emine ne güzel kız seni sohbette görmek hep gel eskisi gibi sohbet edelim yaaayasemin aşkım senide hep görelim bu sayfada artık bak tertemiz
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Eski günleri yad edekZehra sen yazıyomuydun ki buralara,neydi eski sohbetler,az evvel eskilere baktımda Sevinç vardı ya arkadaşın,onunla yazışmışız pusetini satıyomuş
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kız ben ara ara yazıyorum sohbete ama siz olmuyosunuzki
sevinç hala var eskisi gibi görüşemiyoruz .. geçen bizim mağzada gördüm ev almışlard beyaz eşya alıyolardı
zuhalim napıyo emine anlatsana kız azıcık
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
zehra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ay kendi kendime güldüm biraz önce sizinlede paylaşayım ama keşke gece gelsenizde gece konuşsak şimdi bizde iki tane su kaplumbası var hep üst üste duruyolaronları öyle gördükçe hep yasemin geliyo ya aklıma
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 425> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|