Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kalabalık ortamda rahatça emzirebilmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKalabalık ortamda rahatça emzirebilmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esradoyuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: Kalabalık ortamda rahatça emzirebilmek
    Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 13:47
Selam,
Hepimiz ailelerimizin yanında,dışarıda arkadaşlarımızlayken yada bir restaurantta/alışveriş merkezindeyken emzirmenin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu;bebeğimizi ağlatmadan karnını doyurmak ile mahremiyetimizi koruyabilmek arasında zorlu süreçlere girmişizdir.Sonuç ise daha az dışarıda vakit geçirerek birkaç ay eve kapanmak yada bulunulan ortamı daha yeni gelmişken terk etmek olmuştur.

Emzirme örtülerini ve şalları deneyenler bilirler,bebekler içeride kapalı kalır ve çok fazla terlerler.Çok güzel bir beslenme saati bebekler için de sıkıntı olur ve biz anneler bundan hiç memnun kalmayız.Bir süre sonra örtüleri kullanmak dahi istemeyiz.

Yeni trend "emzirme şapkaları".Bebeğin kafasına giydirilen emzirme şapkaları ,geniş yüzeyiyle anneye bulunduğu ortamda mahremiyet sağlarken sadece göğsü örterek emzirmeyi daha eğlenceli bir hale getiriyor.Bebek rahatlıkla nefes alıyor ve örtülerin altına hapsolmuyor.Yurtdışında benzerleri bulunan şapkayı Türkiye'de Eskado.com'dan ve  Avon benzeri satış yapan bazı bayanlardan alabiliyoruz.

Tavsiye etmek istedim...
Sevgiler
Esra

**admin onaylı**
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 115
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 13:59
ben my..ey in emzirme örtüsünü kullandım.tatil boyunca da yollarda restoranlarda çok rahat ettim.tavsiye ederim..Smile
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 14:15
bence de çok kullanışlı birşey hatta bunu kendiniz bile yapabilirsinizSmile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 15:15
çok güzel bişeymiş bu ,ilk kez duydum...oğlumu iki yıl emzirdim,ve bu konuda çok müzdariptim..her dışarı çıkışımız büyük sorun oluyordu..oğlum yüzüne örtü şal.vs. gelirse kızılca kıyameti koparıyordu..o zamanlar hep derdim,ya şöyle alışveriş merkezlerine,restront vs. kalabalık ailece gidilen yerlere emzirme odası ,veya bebek bakım odası gibi biişe yapsalar diyeBig smileçünkü ben bi yer görünücek kaygısından çok,emzirirken emzirdiğim görünüp belli olduğundan daha rahatsız olurdum,ama mecburdumBig smile
emoş sen yaparsın böyle bişey dimiLOL

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 16:25
yaa görünmese de düşünsenize kayınpederinizin karşısında bebeğinizi bu şekilde emzirdiğinizi!!!kullanabilecekler için iyi ama şahsen bizim burda garip karşılanır.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 115
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 19:27
kayınpeder yanında zaten hoş değil ama dışarda gerçekten rahat.düşünsenize 9 ay hamilelik geçiriyorsunuz onun bunalımı,sonra lohusalık sonra da insan kendini sokağa atmak istiyor ve gerçekten gezmek çok ii geliyor.arkadaşlarla kahvaltıya gidiyorduk,hatta çok özendiler biz neden kullanmamışız.çok zorlandık dediler.kızım 50 günlüktü biz arabayla antalyaya gittik.yol boyunca istediğimiz heryerde emzirdim.otelin restoranında örtüyü çekiyordum ohhhLOL
şaka bi yana gerçekten rahat.ben bir de aynı markanın emzirme minderinden çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim.o olmadığı zaman kolllarım kütük gibi oluyor.Dead
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2009 Saat 00:50
Eskado Emzirme Şapkası-Emziren anneler(0-6ay)KizBebek
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2009 Saat 00:52
Eskado Emzirme Şapkası-Emziren anneler(0-6ay)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.