Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
esradoyuk
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
|
Konu: Kalabalık ortamda rahatça emzirebilmek Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 13:47 |
Selam, Hepimiz ailelerimizin yanında,dışarıda arkadaşlarımızlayken yada bir restaurantta/alışveriş merkezindeyken emzirmenin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu;bebeğimizi ağlatmadan karnını doyurmak ile mahremiyetimizi koruyabilmek arasında zorlu süreçlere girmişizdir.Sonuç ise daha az dışarıda vakit geçirerek birkaç ay eve kapanmak yada bulunulan ortamı daha yeni gelmişken terk etmek olmuştur.
Emzirme örtülerini ve şalları deneyenler bilirler,bebekler içeride kapalı kalır ve çok fazla terlerler.Çok güzel bir beslenme saati bebekler için de sıkıntı olur ve biz anneler bundan hiç memnun kalmayız.Bir süre sonra örtüleri kullanmak dahi istemeyiz.
Yeni trend "emzirme şapkaları".Bebeğin kafasına giydirilen emzirme şapkaları ,geniş yüzeyiyle anneye bulunduğu ortamda mahremiyet sağlarken sadece göğsü örterek emzirmeyi daha eğlenceli bir hale getiriyor.Bebek rahatlıkla nefes alıyor ve örtülerin altına hapsolmuyor.Yurtdışında benzerleri bulunan şapkayı Türkiye'de Eskado.com'dan ve Avon benzeri satış yapan bazı bayanlardan alabiliyoruz.
Tavsiye etmek istedim... Sevgiler Esra
**admin onaylı**
|
 |
durukuşum
Katılımcı Üye
Puanlar: 115
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 13:59 |
ben my..ey in emzirme örtüsünü kullandım.tatil boyunca da yollarda restoranlarda çok rahat ettim.tavsiye ederim..
|
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 14:15 |
bence de çok kullanışlı birşey hatta bunu kendiniz bile yapabilirsiniz
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 15:15 |
çok güzel bişeymiş bu ,ilk kez duydum...oğlumu iki yıl emzirdim,ve bu konuda çok müzdariptim..her dışarı çıkışımız büyük sorun oluyordu..oğlum yüzüne örtü şal.vs. gelirse kızılca kıyameti koparıyordu..o zamanlar hep derdim,ya şöyle alışveriş merkezlerine,restront vs. kalabalık ailece gidilen yerlere emzirme odası ,veya bebek bakım odası gibi biişe yapsalar diye  çünkü ben bi yer görünücek kaygısından çok,emzirirken emzirdiğim görünüp belli olduğundan daha rahatsız olurdum,ama mecburdum
emoş sen yaparsın böyle bişey dimi 
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
*naz*
Altın Üye
Puanlar: 4271
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 16:25 |
yaa görünmese de düşünsenize kayınpederinizin karşısında bebeğinizi bu şekilde emzirdiğinizi!!!kullanabilecekler için iyi ama şahsen bizim burda garip karşılanır.
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
|
 |
durukuşum
Katılımcı Üye
Puanlar: 115
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2009 Saat 19:27 |
kayınpeder yanında zaten hoş değil ama dışarda gerçekten rahat.düşünsenize 9 ay hamilelik geçiriyorsunuz onun bunalımı,sonra lohusalık sonra da insan kendini sokağa atmak istiyor ve gerçekten gezmek çok ii geliyor.arkadaşlarla kahvaltıya gidiyorduk,hatta çok özendiler biz neden kullanmamışız.çok zorlandık dediler.kızım 50 günlüktü biz arabayla antalyaya gittik.yol boyunca istediğimiz heryerde emzirdim.otelin restoranında örtüyü çekiyordum ohhh
şaka bi yana gerçekten rahat.ben bir de aynı markanın emzirme minderinden çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim.o olmadığı zaman kolllarım kütük gibi oluyor. 
|
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2009 Saat 00:50 |
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2009 Saat 00:52 |