|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 Mar 2009 Saat 02:15 |
benimde eşiminde diş problemlerimiz çok fazla..genetik olarak bunun da kızıma yansıyacağını düşünerek bugünlerde floura takmış durumdayım...
bu konudada çok kafa karıştırıcı düşünceler var..kimi kullan diyor kimi kullanma zararlı diyor... merak ettiğim sizler kullandınızmı...bu konudaki fikirlerinizi bakliyorum arkadaşlar |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
hande ![]() Altın Üye ![]() "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3307 |
![]() |
ilal eylül bunun için biraz fazla küçük değil mi yaa??
![]() Düzenleyen hande - 16 Mar 2009 Saat 09:07 |
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
birkaç yerde flour kullanımının hamile iken başlandiğinı okudum...bende başladım araştırmaya
![]() |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
nurten... ![]() Altın Üye ![]() bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4266 |
![]() |
canım benim yeğenlerimde dr kullanmanıza gerek yok demişti bende bilale henüz başlamadım 9.ayındayız şöyle düşünüyorum annem bana kullanmamış dişlerim iyi
bende arada kalmış durumdayım senin gibi
sen bir araştır bizde faydalanalım
![]() |
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
bana da doktorum hamile iken yazdı (ama ben ilaç kullanmayı sevmediğim için hala duruyor) Kadir bey başlayın diyor ben kızlara hergün veriyorum oğluşa da unutmazsam ve memeye 1 saat ara verebileceksem veriyorum. başımız sıkışınca danışıp fikirlerini önemsediğimiz kadir beye bu konuda da güvenmek gerekir diye düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
nasıl memeye bir saat ara verbilecekseniz ? anlamadım burayı...
yani flour aldıktan sonra 1 saat anne sütü yasak mı? oğluşa nezaman başladın? |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
yarım saat süt veya sütlü gıda yasak, öncesi sonrasıyla 1 saat
emdikten yarım saat sonra 1 tb eritip bir iki çay kaşığı suyla veriyorum yarım saat emzirmiyorum 1 ay kadar oluyo başlayalı ama hergün veremiyorum |
|
![]() |
|
![]() |
http://anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14153
canım kadir beyin linki çok cevap var ama bu kolaydaymış ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|