|
Ateş-Strep A pozitif |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2023 Saat 15:31 |
Kadir bey merhaba,
5 yaş kız çocuk, normal boy kiloda. Cumartesi günü Bexsero aşısının 2.dozu yapıldı. Pazar günü sıcak sıcaktı. Pazar geceden beri ateşi var. Kan tahlili ve strep A testi yapıldı. Kan tahlili ektedir. Strep A pozitif geldiği için kültür yapıldı. Ama kültür sonucu 5 gün sonra çıkacak. Augmentin 400 ve dolven yazdı. Ateş ve boğazında hafif şişlik dışında şuan belirti yok. sadece dolven verdim. Rica etsem sizde değerlendirir misiniz? Aşı ve atesin bu derece bir baglantisi olabilir mi? Atesimiz hep 39 ve uzeri
Düzenleyen Jasmined - 20 Şub 2023 Saat 15:47 |
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118571 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:7.64!!! Kesinlikle Bakteriel enfeksiyon YOK!
O assagilik laboratuvar resmen SAHTE rapor vermis. Sakin o SALAK doktora inanip da Antibiyotik baslamayin. Bunlar resmen: Doktor-Laboratuvar ikili cetesi! Doktor laboratuvara haybedeb hasta gonderiyor, assagilik sahtekar laboratuvar da, sahte rapor vererek, doktora isler cikariyor. SAKIN hastane icindeki laboratuvarlara inanmayin. Sirf doktorlarina is ciksin diye sahte rapor veriyorlar. Cocuk, bildigin Grip geciriyor.Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. Turk doktorlari asla Grip teshis etmezler. Onlara inanmayin. |
|
![]() |
|
Hocam bizim hic grip belirtimiz yok. Enfeksiyöz mononükleoz hastaligi geçiriyor olabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118571 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok! Ona baktim, MONO degeri dusuk!
|
|
![]() |
|
Hocam asidan bir gun sonra bu sicaklik ve ates basladi.
Aşı ile ilgili olabilir mi? Ya da aşıda bozulma falan olur mu? Bilmiyorum belki soru sacma gelecek ama aşı ile ilgili bir durum bu derece ateş yapar mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asidan ise, ates;1 gunden uzun surmez.
|
|
![]() |
|
hocam ateşi inatçi ve yüksek hala devam ediyor. ek bir test yaptırmalı mıyız sizce?
Gribal hiçbir şikayeti başlamadı. Ozellikle bas ve boyun bölgesi cok sıcak dokununca elinix yanacak sanki bu normal midir? Hala aşı ile ilgili bir bağlantıdan korkuyorum :(
Düzenleyen Jasmined - 21 Şub 2023 Saat 18:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|