|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2017 Saat 22:46 |
Merhaba hocam . 11 aylık oglum sabah ateşlendi 37,5 ile 38.5 arası oldu ateş. Hic ateş düşürücü vermedim. Kendiliğinden yükselip düşüyo ateş . Burnu hafif akıyo. Sadece süt içiyor başka bir sey verdiğimde hemen öğüruyo. Biraz once içtiği sütün hepsini çıkardı. Ateşi şuan yok ama cok keyifsiz sürekli ağlıyo. Karnından sesler geliyor. Sanki midesi bulanıyo gibi. Şuanda ishal değil. Dr a götürmek istemiyorum ama yapabileceğim bir şey var mı doktor bey .okadar alışmışız ki ilaç vermeye Sanki ilaç vermeyince daha kötüye gidecek gibi endişeleniyoruz. Bu arada 5 yaşındaki ablası da 2 gun once atesliydi ve mide bulantısı vardı şuan ateş yok ama feci şekilde boğaz ağrısı var. Onun için de ilaç kullanmadım. Balll limon veriyorum sadece . Boğazı icin rahatlatıcı sprey gibi önerebileceğiniz bir sey var mı hocam. Oglumun da ileriki günlerde bogaz ağrısı başlar mı aynı virüs olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam ayrıca Ağzının suyu aşırı sekilde akıyor hocam cok iştahsız ve halsiz
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam ayrıca Ağzının suyu aşırı sekilde akıyor hocam cok iştahsız ve halsiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger; ates dusunce; dokuntu basladi ise; 6. Hastalik demektir. Viral bir hastalik olup, tedavi gerekmez.. Agiz suyu; bu yas icin normaldir. Kilosu; 9,5kg'dan fazla ise, sakin istah icin bir sey yapmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Haz 2017 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
Hocam daha onceden 3 gun suren yuksek ates sonrası 6.hastalık geçirdi . Bu kez ates 38lerdeydi ve çok kısa sürdü sonra döküntü başladı . 5 yaşındaki Ablasının da sadece kollarında bu dokuntulerden var. İkisi de yutkunurken zorlanıyor ve istshsızlar. Acaba el ayak ağız hastalığı olabılır mi. Öyleyse ne yapmalıyız hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|