SOLUNUM SAYISI NEDEN ARTAR |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
f.meral
Üye Kayıt Tarihi: 16 Haz 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2024 Saat 14:22 |
Hocam selamlar ,iyi bayramlar dilerim Hocam 12 yaşında kızım 6 gündür ateş halsizlik var ,sürekli yatıyor iştahı az ,3 gündür solunum sayısı hızlandı öksürük başladı ,ilk zamanlar 60 a yakındı iki gündür 40-50 arasında ,tahlil yaptıdım 2 gün önce wbc si düşük , doktor serum yazdı prednol içeren ,akciğer grafisi ,ventolin pulmikort anlayacağınız ne varsa yazdı hiç birini yaptırmadım ,tahlil verip kaçtım, hocam merak ettiğim solunum sayısı ateş olduğunda artıyor ateşsizkende olması vücut savunmasının devam etmesi midir ?ne kadar sürmesi normal ?ilk kez solunum hızlanmasıyla karşılaşıyorum tırnak diplerinde dudağında hafif bi morarma var, fotoğraf başarabilirsem paylaşcam ,ballı limon veriyorum sıcak buhar solutuyorum, hocam emekleriniz için çok teşekkür ederiz 8 yıldır sizi takip ediyorum ,bu kızımda hastanelerden küçükken baya kazık yemiştik sürekli hava alıyordu çok antibiyotik kullandık
|
|
f.meral
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam 6-7 yaşına kadar her hastalıkta ventolin pulmicort ile tedavi ediyorlardı ama 7 yaşından sonra hiç nefes daralması olmadı şu anda da yok sadece halsiz ve hızlı solunum öksürük var ,hocam sormak istediğim solunum sayısı artışı eskiden yediğimiz kazıklardan olabilir mi (astım tedavileri ,gereksiz antibiyotikler...)
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Daha evvelce kullandığınız ilaçların bir etkileri kalmaz da; oluşmuş olan "doku harabiyeti" devam edebilir.
Ara ara sıcak buhar uygulayın. Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. WBC'nin düşük olması; antibiyotik gerekmediğini, hadisenin viral olduğunu gösterir.
|
|
f.meral
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok teşekkür ederim hocam öngörünüz kaç gün daha sürer acaba ?6 gündür hep yatıyor ,hocam
Düzenleyen f.meral - 17 Haz 2024 Saat 05:20 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Bilemem. Çok etken var.
|
|
f.meral
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam çok sağolun eski maillerinize bolca baktım son günlerde maşaAllah bıkmadan usanmadan cevaplamışsınız çoğu aynı so
ruları bile ,hocam kızım bugün sabah biraz rahattı, oturdu ,kahvaltı yapabildi ama akşama doğru tekrar solunum sayısı arttı ,boğazına sanki bişey yapışmış atamıyor ,boğazındaki mikrop ciğere inmesin diye de sanki bronşlar daralıyor solunum sayısı artıyor gibi düşündüm bilmem doğru mu, cold mix ,sıcak buhar ,ballı limon hariç başka bir tavsiyeniz olur mu bu arada tırnak diplerini hafif mor baş parmak dipleri bariz mor dudak kenearları çok hafif mor ,ateş yok
Düzenleyen f.meral - 17 Haz 2024 Saat 22:33 |
|
f.meral
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam lütfen cevap, ağlıyor artık öksürmek istemiyorum diye nefes alırkende verirken de bi hırıltısı vs yok sadece hızlı nefesi "anne ciğerimde bişey yok boğazım da " diyor ama atamıyor çok yoruldu bugün hastalık başlayalı tam 7 gün bitti
Düzenleyen f.meral - 18 Haz 2024 Saat 01:07 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Bilemiyorum, bir gösterin.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|