|
Düşmeyen ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Skrbngu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 09:32 |
Hocam oğlum Nisan 2020 doğumlu 1 ay önce ateş ve huzursuzluk nedeniyle doktora götürdük boğaz enfeksiyonu olmuştu antibiyotik kullandık ateşi duzelmeyince 1 hafta sonra tekrar götürdük beyaz kan sayımı düşmüş büyük ihtimalle influenza olmuş denildi inflevir diye şurup kullandik aradan az bir süre geçti tekrar ateşlendi tekrar antibiyotik kullandık antibiyotik biteli 5 gün olmuştu 3 gündür şimdi tekrar ateşli ateşi hep 37 buçuk 38 buçuk arası bazen 39 bucuguda buluyor bu süre zarfinda 3kere ateş düşürücü verdim 24 saattir ateş düşürücü vermedim ama diline baktım şimdi paslı mı anlayamadım açık renkte dilinin üstünde tabaka bu halde ne yapmalıyım endişeleniyorum oğlumda birde kuru öksürük ve su gibi burun akıntısı var sürekli halsiz uyuyor hiç bişey yediremiyorum sadece su içiyor https://resimlink.com/AqPX1zk3G
Düzenleyen Skrbngu - 22 Oca 2024 Saat 12:10 |
|
![]() |
|
Skrbngu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dili sabah uyaninca boyleydi biseyler yedikten sonra düzeldi normalmidir şuan ateşide düştü 36 8 genel olarak sadece huysuz birde sürekli ağzım yanıyor diyor ağzında hiç bişey yok baktığımda
Düzenleyen Skrbngu - 22 Oca 2024 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili pembe, asla antibiyotik gerekmiyor!
" boğaz enfeksiyonu olmuştu antibiyotik kullandık ateşi duzelmeyince 1 hafta sonra tekrar götürdük beyaz kan sayımı düşmüş büyük ihtimalle influenza olmuş denildi " Buna da sukur!!! Eskiden; "- agizdan verilen antibiyotik etkili olmamis!" deyip, 10 tane antibiyotik ignesi veriyorlardi. Devamli antibiyotik vermesi de ne kadar SALAK bir doktor oldugunun isaretidir! Unutmayin!! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, Raconlari boyledir!
|
|
![]() |
|
Hocam oğlumun gözü şimdide sürekli sulanip capaklaniyor temizliyoruz tekrar oluşuyor bu durumda ne yapmamız lazım gözleride kırmızı oldu
Düzenleyen Skrbngu - 22 Oca 2024 Saat 23:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun, Tobrased goz damlasi, gunde:4x1 her 2 goze damlatin.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için oğlum tekrardan ateşlendi 39 5 gün boyu hiç ateşi olmamıştı normalmi hocam
|
|
![]() |
|
Oğlum dün geceden belli ateşli ateşi 38 5 hala ateş düşürücü vermedim bugün gün boyu uyuyor sadece su iciyor hocam böyle olması normalmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal. Yazilarimi OKUYUN.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|