Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşmeyen ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Düşmeyen ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Skrbngu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Skrbngu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşmeyen ates
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 09:32
Hocam oğlum Nisan 2020 doğumlu 1 ay önce ateş ve huzursuzluk nedeniyle doktora götürdük boğaz enfeksiyonu olmuştu antibiyotik kullandık ateşi duzelmeyince 1 hafta sonra tekrar götürdük beyaz kan sayımı düşmüş büyük ihtimalle influenza olmuş denildi inflevir diye şurup kullandik aradan  az bir süre geçti tekrar ateşlendi tekrar antibiyotik kullandık antibiyotik biteli 5 gün olmuştu 3 gündür  şimdi tekrar ateşli ateşi hep 37 buçuk 38 buçuk arası bazen 39 bucuguda buluyor bu süre zarfinda 3kere ateş düşürücü verdim 24 saattir ateş düşürücü vermedim ama diline baktım şimdi paslı mı anlayamadım açık renkte dilinin üstünde tabaka bu halde ne yapmalıyım endişeleniyorum oğlumda birde kuru öksürük ve su gibi burun akıntısı var sürekli halsiz uyuyor hiç bişey yediremiyorum   sadece su içiyor https://resimlink.com/AqPX1zk3G

Düzenleyen Skrbngu - 22 Oca 2024 Saat 12:10
Yukarı Dön
Skrbngu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Skrbngu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 12:11
Hocam dili sabah uyaninca boyleydi biseyler yedikten sonra düzeldi normalmidir şuan ateşide düştü 36 8 genel olarak sadece huysuz birde sürekli ağzım yanıyor diyor ağzında hiç bişey yok baktığımda 

Düzenleyen Skrbngu - 22 Oca 2024 Saat 13:19
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 19:20
Dili pembe, asla antibiyotik gerekmiyor! 
  " boğaz enfeksiyonu olmuştu antibiyotik kullandık ateşi duzelmeyince 1 hafta sonra tekrar götürdük
 beyaz kan sayımı düşmüş büyük ihtimalle influenza olmuş denildi "

Buna da sukur!!! Eskiden; "- agizdan verilen antibiyotik etkili olmamis!"  deyip, 10 tane antibiyotik  ignesi
 veriyorlardi. 
Devamli antibiyotik vermesi de ne kadar SALAK bir doktor oldugunun isaretidir! 
Unutmayin!! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, Raconlari boyledir! 
Yukarı Dön
Skrbngu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Skrbngu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 22:38
Hocam oğlumun gözü şimdide sürekli sulanip capaklaniyor temizliyoruz tekrar oluşuyor bu durumda ne yapmamız lazım gözleride kırmızı oldu

Düzenleyen Skrbngu - 22 Oca 2024 Saat 23:10
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 02:30
5 gun, Tobrased goz damlasi, gunde:4x1 her 2 goze damlatin. 
Yukarı Dön
Skrbngu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Skrbngu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 02:58
Çok teşekkür ederim hocam cevap verdiğiniz için oğlum tekrardan ateşlendi 39 5 gün boyu hiç ateşi olmamıştı normalmi hocam 
Yukarı Dön
Skrbngu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Skrbngu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 15:13
Oğlum dün geceden belli ateşli ateşi 38 5 hala ateş düşürücü vermedim bugün gün boyu uyuyor sadece su iciyor hocam böyle olması normalmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 18:52
Normal. Yazilarimi OKUYUN. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.