|
İnfluanzadan şüpheleniyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elifsen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2023 Saat 09:44 |
Merhaba kadir bey. 5 buçuk yaşında kızım dün sabah ateşle uyandı. Ateşine Banyo ve ince giydirmek dışında başka müdahale etmedim.okula gittiği için yine mikrop kaptı büyük ihtimal. Ve dün sabahtan beri halsiz ateşi var 37 buçuk ile başladı gece boyu bu sabaha kadar 38 bucuk 39 bucuga kadar yükseldi. Arada iniyor arada çıkıyor.Başım karnım bacaklarım kollarım parmaklarım ağrıyor diyor. Gözlerimi oynatınca gözlerim de ağrıyor diyor. İnfluanzadan şüpheleniyorum.. grip için dediklerinizi uyguluyorum. Hafta sonu ve yılbaşına denk geldi hastaneler tıklım tıklım 7 aylık kızımda var . Enfluviri teşhis konmadan kafama göre de vermek istemem.. ağrıları için rahatlatması adına ne vermeliyim. Teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belki iyi gelir. 4 saatte bir olcek verin, gece vermeyin.
|
|
![]() |
|
elifsen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfluvir mi ağrı kesici mi kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
VIruslarin "replikasyon" denilen cogalmalarini onler.
|
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
Hocam kusura bakmayın merakımdan soruyorum influanza pozitif çıkarsa enfluvır denilen ilaç Mutlaka verilmeli midir ? Verilmediği takdirde sizin grip için uygulayın dediğiniz metodlar işe yarar mı ? Sizi 9 senedir takip ediyorum , Dr umuz siz oldunuz iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, SART DEGIL!!! Zaten yaptigi is: o da eger ilk 3 gun icinde baslanirsa, Hastalik suresini 3 gun kisaltir.
|
|
![]() |
|
Kadir beyin grip için dediklerini uyguladım ama hiç kolay olmadı ,çok zahmetli bir hastalık imiş.. bugün üçüncü gün ve daha iyi ateşi düştü. Sürekli duşa soktum rahatladği tek yer orasiydi. Hastaneye de gitmedik oradaki kalabalık ve extra alacağımız mikroplardan korktum. Sınıfındaki 7-8 arkadaşı influenza pozitifmis zaten. Şuan Fazla karın ağrısı yaşıyor ona da sıcak kompres yaparak rahatlatmaya çalışıyorum. İlacı vermek içime sinmedi
. Çünkü ilacı verenleri de duydum 4 gün olmuş çocuk hala aynı. Yüksek ateş devam ,hastalık tamgaz devam.. size de geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Kadir bey hastalıktan kaynaklı karın ağrısı mide bulantısına ne önerirsiniz. Bir ekmek parçası bile atamıyor ağzına iştahı o derece kesildi suyu bile zor içiyor. Teşekkürler şimdiden dönüşünüz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|