Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş, kulak, burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş, kulak, burun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 406
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş, kulak, burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2023 Saat 18:12
Sayın hocam merhaba
Erkek çocuk 4 yaşında 18 kg
Sabah itibari ile burun akıntısı vardı grip gibi akşam üzeri ateşte çıktı. Ateş 38,5-39,5 arası gidip geliyor. Kulak akıntısı ve burun akıntısı var 
Dilde de pas varmı anlayamadım :( fotoğrafları ekliyorum sayın hocam yorumlarınızı rica ediyorum 
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2023 Saat 20:03
Ateş devam ediyor ve başının ağrıdığını söyleyip ağlıyor hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2023 Saat 21:45
Antibiyotik gerekmiyor.
Kulaktaki "akinti" degil, kulak kiri.
Agri olursa, gunde (en fazla) 3 defa verebilirsiniz. 
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2023 Saat 21:55
Ne verebilriiz hocam günde 3 defa anlayamadım :( 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 00:56
Dolven surup. 
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 12:47
Sayın hocam merhaba, hocam o akşam başı ağrıyınca calpol verdik 
Dün gecede ateşi 38,5 gibi idi gece uyandı hayal kursr gibi bişeyler anlattı bir ölçek daha calpol verdik. 
Şimdi ise ateş 37,-38 arasında fakat öksürük ve biriken balgam var durumda ne yapmalıyız ? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 19:54
Eski cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
Ercan52 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ercan52 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 09:42
Hocam okudum öksürük tablonuzada baktım ama tam anlayamadığım için zatüreden korkup dün doktora götürdüm. Doktor genel muayene etti domuz gribinden şüphelendi ve testini yaptı negatif çıktı. 
Antibiyotiklik bişey yok dedi antibiyotik vermedi fakat
Aferin plus, aeurıs, umca verdi. 
Dün akşam bunları içirdik gece boyunca ateş yine 37,5-38,5 arasında geçti ve öksürük yoğun balgamlı şekilde devam etti. 
Hırıltılı uyuyor ve sabah farkettim sanırım uyurken solunum sayısı artmıştı 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.