|
4 yaş gece terlemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2023 Saat 10:45 |
Sayın hocam merhabalar,
Oğlum tam 4 yaşında 18 kilo Sayın hocam oğlum gece uyuduktan sonra 2,3 saat kafa, ense ve sırt bölgesi aşırı derecede terliyor. Oda sıcaklığımız 24 derece ve nem %60,70 seviyelerinde Hatta öyleki çarşafta beyaz ter lekeleri oluyor artık Enerjisi yerinde hareketli bir çocuk Türkçe sitelerde gece terlemesinin başka hastalıkları işaret ettiğini görüyorum. Bu konuda sizlerin yorumu nedir bu gece terlemeleri kötü bir hastalığı işaret ediyor olabilir mi hocam ?
Düzenleyen Ercan52 - 12 Ara 2023 Saat 10:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini eksikligi vardir. Olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Farklı kötü bişey olma ihtimali varmıdır hocam ? Türkçe sitelerde iyi şeyler yazmıyor
|
|
![]() |
|
Bu arada her gün 2 fıs ocean 600 mg d vitamini veriyoruz hocam. Bu gece terlemesi hakkınds türkçe sitelerde iyi şeyler yazmıyor kötü bir şeyin belirtisi olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
Yani şunu sormak istiyorum hocam, verdiğimiz d vitamini yetersiz geliyor olabilir mi ? Birde hocam Türkçe sitelerde gece terlemesi hakkında kötü şeyler yazıyor kötü hastalıklar bunlar doğru mudur ? Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
Geçmiş olsun araya girmek gibi olmasın fakat inanın ben artık Kadir bey kızım içinde benim içinde kötü birşey olabilme ihtimali var demeden artık evham yapmıyorum.normalde internetten nedir bu diye baktığımda panik atak krizleri geçiriyordum. Orada okuduğunuza göre sivilce çıksa bir yerinizde kansersiniz.lütfen oraları okuyup kendinizi strese sokmayın . Ciddi belirtilerde Kadir bey bizleri yönlendirir endişeniz olmasın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118336 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini eksikligi vardir. Olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|