|
Kaka sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 22:33 |
Dr bey Kızım 7 yasında 128 boy 25.4 kg
1 aydır kaka yaptığında su üstüne görügüm değişiklik var okula başlayınca oldu Bazen 3. Gün yapıyor ilk yaptığında sert kakada bu görüntü yogun olmuyor gün içinde giderek yumuşayıncaya kaka da size attığım görüntünün bazen daha yogun halide oluyor onu çekemedim bu hafif olan görüntü. Eşlik eden başka bulgu yok Emilim bozukluğu yada yağ olabilir mi? Çok yumuşak kakalar yapan çocuk değildi hele ki 3. Günde... Gün içinde 2. Kaka iyice yumuşak kaka ve bu su üstünde görüntünün yoğun hali ile karşılaşıyorum 1 aydır kilo kaybı yok sabit kilosu
Düzenleyen Gunes05 - 18 Eki 2023 Saat 22:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emilim bozuklugu, 7 yasindan sonra olmaz. Yedikleri ile ilgilidir.
Zaten 9 yas cesametinde!! Ne bicim "emilim bozuklugu" imis!!!!
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 aydır ara ara azalıyor ama tamamen geçmedi özellikle yumuşak kakada çok yogun oluyor
Yağ olabilir mi peki bu görüntüyü sağlayan doktor bey?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yedikleri ile ilgili. Bilhassa yemek fabrikalarindan gelen yemeklerde, hileli yag kullanilmis olablir.
|
|
![]() |
|
Haklı olabilirsiniz doktor bey bu görüntü okula başladığında oldu.grçen sene aynı okuldaydı yemek okulda pişiyor ama toplu yapılıyor tabi ki kasımda türkiyede 1 haftalık tatil var evde olacak bu süreçte 1 haftada düzelme olurmu? Takip edeyim ona göre
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin.
|
|
![]() |
|
Dr bey size daha önce görüntü atmıştım ara ara cıvık kaka yaptığında görüntü daha çok oluyor demiştim bugun sabah bu şekilde yoğun bir görüntü var su yüzeyinde bu görüntü beni korkutan bu yağ mı? Hala ek bir şikayetiniz yok Evelsi gün evde balık salata Dün tarhana çorbası ve ıspanak yemeği yedi Düzenleyen Gunes05 - 03 Kas 2023 Saat 10:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler acilmadi.
Kilo aliyorsa, onemli degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|