|
Bu nedir??? Acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2023 Saat 05:11 |
Hocam gece oğlumda ufak şişli böcek sinek ısırığı gibi kaşıntılı şişlik gördüm. Ardından boğazı komple kasınıp şişti o kadar şişti ki acile götürdük oğlum hiçbir müdahale kabul etmedi. Alerji için serum yapacaklardı işin vermedi iğne de kabul etmedi. Krem ve şurup verip eve gönderdiler. Oğlum surupta icmedi. 3 yaş 16 kilo boyunu bilmiyorum. Şuan boğazındaki şişlik ve kızarıklık geçti yüzü dahil tüm vücudu böyle. Bu ne olabilir alerjik reaksiyon iç organlara vurabilir mi ya da boğaz dil şişmesine sebep olabilir mi? Çok korkuyorum lütfen bişey söyleyin
Resimlerde silik görünüyor ama kocaman kabartılı döküntüler |
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
En son resmede mutlaka bakın daha net görünüyor ve ilk resimler. Böcek ısırığı gibi dedim ama iz bile yok şişlik ucu kanlı bir yara yok kalmamış
|
|
![]() |
|
Hocam oğlumun rengi inanılmaz soluk.. geceden beridir soğuk terler atıyor. O şişlikler aşırı kaşıntılı bir şekilde sürekli vücudun çıkmayan yerinde çıkmaya devam ediyor. Bacaklar hafif geçmişti. Sırt ve belde karında geçti şuan komple tüm bacağı sarmış durumda kulak ve çevresiji sarmış vaziyette
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Hocam en iyi cevabı verir. Durumunuz alerjik ürtiker sanırım. Benim kızımda da böyle olmuştu. Çocuk küçük olduğu için yazmak istedim. Alerjik ürtiker diye aratın Kadir hocamın cevaplarını okuyun.
Düzenleyen Emy - 17 Eki 2023 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
Hocam pipisine geçti kızarıklık kenarları balın gibi şişti. Bir ölçek zeytrec şurup verdim. Ama hiç kesmedi. İğne ya da serum yaptıralım mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118457 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerjik URTIKER!
Zyrtec(Allerset) surup, gunde 1 olcek verin. (Her turlu gida veya siviya karistirabilirsiniz) Ayrica, cabuk iyilesmesi icin, barsaklarin bosaltilmasi gerekir. Hangisini bulursaniz bir mushil ilaci verin.
|
|
![]() |
|
Zeytrec şurup verdim. Dün gece bu hâle geldi tuvaletini henüz yapmadı mushili de yapacağım birazdan. Bu hastalık kalıcı mı? Gece döküntüler tekrar artarsa acil bı iğneden bahsetti serum gibi onu yaptirmamda hir sakınca olur mu? İç organ boğaz dilinin sismesinden korkuyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|