Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bu ateş de ne
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bu ateş de ne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esrazeynep Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esrazeynep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bu ateş de ne
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2023 Saat 19:35
Hocam merhaba. Kızım 18 aylık 14.5 kg çoğunlukla anne sütü ek gıda ile ilerliyor. Geçen haftaa grip oldu buruun akıntısı hafif öksürük şeklinde.. Bal limon burun temizliği cold mıx ve sıcak buhar ile ilerledik.hiç İlaç almadık hiç. Bugün 10. Gün burun akıntısı baya az fakat öğlen itibariyle hafif ateşi var.. Hasta hali yoktu gün boyu keyfi iyiydi. Sadece dikkatimi Çeken iki kez çiş diye huzursuzlandı. Rahatsız oldu ama canı mı yandı bezden mi rahatsız oldu onu bilemedim. Nasıl bir yol izlemeliyim gripten 10 gün sonra hiç ilaç almadan ciğerlere iner mi.. Daha öncede konuşmuştuk Kf şüpheli bebek tanı konamayan sizin kf değil dediğiniz. hocam beni korkutan o.idrar vermelimiyiz? Yada ciğerleri için gitmelimiyiz? Teşekkürler 

Düzenleyen Esrazeynep - 08 Eki 2023 Saat 19:37
Esserzey
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2023 Saat 19:44
4.5 kilo fazlasi var!!! HIC; kilolu Kistik Fibrosis hastasi gormedim! Fazlaca Turk doktorlarinin etkisi altinda
 kalmisiniz. Ortalama bir Grip, zaten en az 2-3 hafta surer.
O yuzden anlattiginiz surec gayet normal. Yazilarimi ve Forumdaki; soru-cevaplari IYI okuyun.
Biryerlere gidenlerin halini gorursunuz. 
Bu arada her hasta oldugunda, her zamankinden daha fazla su icirin. Idrari hemen duzelir. 
SAKIN: Astim ve Allerji  ilaclarini, Kortizonlu spreyleri, Oksuruk ve Grip ilaclarini KULLANMAYIN!! 
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi IYI okuyun. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esrazeynep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2023 Saat 19:47
Hocam asla kullanmıyorum o ilaçları sizin sayenizde 🌼 çok da okuyorum ateş 10. Günde normal mi bu süreçte onu bilememiştim. Çok teşekkür ederim ❤️
Esserzey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2023 Saat 20:12
Sizin; "ates" dediginiz NE??  Ates diye, 38 ustu dereceye denir. 
Gunun muayyen saatlerinde, uykuda, yemek oncesi ve sonrasinda, ates: 35-38 arasi gider-gelir. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esrazeynep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2023 Saat 20:24
Hocam koltuk altı bi ara 37.8 oldu duş aldırdım düştü  şuan alnı 37.8 yükseliyor. Öksürüğü de biraz arttı. Yine çiş diye huzursuzlandı az önce. Hocam solunumu da şimdi saydım 35. 

Düzenleyen Esrazeynep - 08 Eki 2023 Saat 21:38
Esserzey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 02:02
Anormal bir durum yok. Sakin ates DUSURMEYIN! Soguk veya ilik dus bile aldirmayin. 
Normal banyo yapabilir. 
Ates ile ilgili yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esrazeynep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2023 Saat 09:55
Hocam merhabalar tekrar. Bebeğim 3 gün ateşten sonra hiç bir şey olamadan iyileşti fakat 1 hafta sonra ablası grip olunca o da hapşuruyordu ve hafif burn akıntısı oldu bundurumlar bizim 18 ay aşısını erteledi tabi şimdi de aradan 1 hafta geçti ablası boğaz ağrısı ve burun akıntısı ile kalktı muhtemelen 18 aylık bebeğime de geçecek🤦‍♀️ bizşm 18 ay aşısının süresi bitti diye ebe erteledi sistemden süreç uzadıkça uzadı bu aşıları daha geç de olabilir mi ne örerirsiniz. 
Esserzey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2023 Saat 18:53
Sacmalik! Asisini yaptirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.