|
bakteri çekmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
vldaanhh ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 15:32 |
merhaba kadir bey,bakteriyel hastalık başka bakterileri çekermi
Düzenleyen vldaanhh - 03 May 2023 Saat 15:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Viral ustune , bakteri enfeksiyonu eklenebilir. Tarihteki en onemli ornegi (asi oncesi gorulen) Kizamik
zaturresi dir! 2- Bakteri ustune , bakteri gelebilir mi? Cok zor. Zira bilhassa hastalik yapan bakteriler; etraflarinda rakip bakteri istemezler. Bunun icinde, antibiyotik vasfinda, toksik maddeler salgilarlar. Ama; vucudun baska bir bolgesine, ikinci ve farkli bir bakteri yerlesebilir. 3-"et yiyen bakteri" enfeksiyonlari, bagisikligi dusuk, hastalik gecirmekte olan kimselerde, SADECE;ciltteki YARALARDAN Streptokok turu bakterilerin girmesi ile olabilir. Son derecede nadirdir. Antibiyotiklerle, tedavisi mumkun olan bir hastaliktir. Asla, solunum yolu ile bulasarak bu hastaligi yapamazlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Oca 2023 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
vldaanhh ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
Düzenleyen vldaanhh - 16 Mar 2023 Saat 13:05 |
|
![]() |
|
. Düzenleyen vldaanhh - 16 Mar 2023 Saat 13:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
BEN 2 GUNDEN BERI NE ANLATIYORUM...... YAZILARIMI OKUMUYORMUSUNUZ!!
O sarlatan doktor, hic hayatinda, "Et yiyen bakteri" enfeksiyonu gormus mu?? Ben 50 seneden beri gormedim. Zaten boyle luzumsuz ve salak islerle bir tek Turk doktorlari ugrasirlar. Sersemler; daha Ust Solunum Yollari enfeksiyonlarini ayird edemezler, boyle luzumsuz islerle ugrasirlar. " doktor et yiyen bakteri solunum yoluyla da hasta edebilir demişti." hastalik edebilir ama, "etleri yiyemez!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2023 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
hocam okuyorum yazdıklarınızı iyiki varsınız.
Düzenleyen vldaanhh - 16 Mar 2023 Saat 13:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlarini NIYE adam yerine koyup da dinliyorsunuz?
Hicbir Tibbi bilgiyi tam olarak BILMEZLER. Fizyoloji bilmezler, Fizyopatoloji deseniz, son 50 yildan beri dersi mufredattan kalkti! En kazik ders oldugu icin, hic sevilmezdi, kaldirildiginda bu SALAK Tip ogrencileri sevincten bayram yapmislardi! Turkiye'de Tip talebesi bir seyler ogrenmek icin calismaz! Sinif gecmek icin calisir! Kitap okuyarak DEGIL, ders dinleyerek ve imtahanlarda SADECE derste anlatilanlar soruldugu icin beles tarafindan sinifi gecer ama esasinda hicbir sey bilmemektedir. O sahtekar Prof.larda, sanki cok basarili egitim vermislerde, herkes sinif gecmis diye ogunurler! Ne yapacaksiniz? Tezekten olur, boyle boktan terazinin dirhemleri! Solunum yolu ile bulasmis bir enfeksiyonun ustune, ancak Verem gibi antijen-antikor sistemi olmayan ve "Hucresel bagisiklik" ile calisan bir bakteri eklenebilir. Genellikle solunum yolu enfeksiyonu olan bir kimsede, baska bir yerinde (misal) Abse olusabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Oca 2023 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
.
Düzenleyen vldaanhh - 16 Mar 2023 Saat 13:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|